PTT Personel Alımı 2018
-
@deucekocu 81 var hocam Bi arkadaş
-
@maliyeci79 bende izmir düz gişedeyim puan 79,59 benide ekleyiverirsin
-
İZMİR DÜZ GİŞE GÜNCEL LİSTE
(8 Asil +16 yedek)1- Halit Ekin (92,86)
2-Erdem Bulut (91,84)
3- Mehtap Güvercin (91,84)
4- Tekin Alaca (88,78)
5- Melih Bayram (88,78)
6- Ahmet Taş (87,76)
7- Pttciolmak Hedef (87,76)
8- Eren Özdemir(87,76)9- Halil İbrahim Özdemir(87,76)
10- Adil Dilek (87,76)
11- Duru Esen (87,76)
12- Mesut Özbek (87,76)
13- Fatih Kızılçaoğlu (84,69)
14- Neslihan Tazegül (84,69)
15- Gizem Baylançiçek (84,69)
16- Hüseyin Mart (84,69)
17- Meltem Çimen (82,65)
18- Songül Gürleyen (82,65)
19- Aksel Öztürk (80,67)
20- Derya Tok (80,67)
21- Gupse Şen (79,59)
22- Mavera Unnehir (79,59)
23- Özlem Aydın (78,57)
24- Gülşah Nacak (77,5)ARKADAŞLAR İZMİR DÜZ GİŞEDEN İSMİ OLMAYAN VARSA YORUM ATIN.
-
Adiyaman listesini paylasabilir misiniz arkadaslar ben facede bulamadim
-
@maveraünnehir ekledim arkadaşım. son liste yukarıdaki gibi.
-
Bartın düz gişe var mı? Benim puan 91.84 . Gerçi az kaldı haftaya belli olacak da insan yine de merak ediyor. Hiçbir yerde Bartın la alakalı puan paylaşımı bulamadım. Burdan çıkar mı acaba?
-
@maliyeci79 teşekkürler. Altlardayım bana olması pek mümkün görünmüyor
-
Malesef :((((
-
@maveraünnehir öyle görünüyor inş hakkında hayırlısı olsun. benim 91,84 ama ilk sekizde asil aday olabilir miyim ondan da emin değilim. çok yüksek yapanlar da olabilir puanını yazmayan kişiler...
-
@maliyeci79 bu hafta sonuca ulaşır durum hayırlısı olsun hepimiz hakkında
-
@paflagonyali süreci az çok takip eden biri olarak ben de hiç bartın lafı duymadım.
-
@grikaban hocam ben hafta sonu mesai yapmiyorum performansta almiyorum es durumu yardimim falan yok ankarada (yani ilk 10 il diye gecer) calsiiyorumm gecen ay net 3000 yatti.
-
@rlg ???
-
Sınava giren elektrik mühendisi var mı ? bayadır forumları takipteyim, nerdeyse hiç göremedim elektrik mühendisi..
-
@uengineer, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Sınava giren elektrik mühendisi var mı ? bayadır forumları takipteyim, nerdeyse hiç göremedim elektrik mühendisi..
bilgisayar mühendisi var hocam
-
Arkadaşlar ptt izmir düz gişe ve izmir gişe pazarlama için şu grubu açtım.isterseniz katılabilirsiniz izmir için.
-
-
@thebutcher biz bilgisayarcıların puan listesi var mı hocam?
-
@catology, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@thebutcher biz bilgisayarcıların puan listesi var mı hocam?
değil puan listesi ben bilgisayarcıyım diyen adam bile bulamadım ben hocam bu hafta açıklanacak nasıl olsa o zaman göreceğiz kaç tane varmış lakin her bölümde olan birlikte dayanışmanın mühendisliklerde özellikle de bizim bölümümüzde olmaması gerçekten büyük eksiklik.
-
Uzun bir süreç oldu ki daha da olacak umarım hepiniz ve benim için de en hayırlısı olur, burada evlenmeyi bekleyeni ,çocuk sahibi olmayı isteyen,çocuk sahibi olup ailesi için dişini tırnağına takıp çalışanı,iş arayanı,borcu olanı ... umarım en iyisi en hayırlısı olur.Umarım bu süreç en kısa zaman da sonuçlanır,biz de rahatlarız.