PTT Personel Alımı 2018
-
Ankara pazarlama 20.yedek ne zaman sıra gelir tahmini sizce
-
Ankara gişe pazarlama puan 77.55 olmamış.Kaçla kapattı acaba soru işaretleri devam ediyor.Kendim için. İtiraz hakkı var mıdır acaba
-
@duyguuu37 hocam siz uzmanlığa girmemiş miydimiz?
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4621/ptt-uzman-yardımcılığı-genel/87
Uzman yardımcılığı için bu başlıkta toplanalım arkadaşlar. Karışmasın. -
@fmy0635, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ankara gişe pazarlama puan 77.55 olmamış.Kaçla kapattı acaba soru işaretleri devam ediyor.Kendim için. İtiraz hakkı var mıdır acaba
Ankara gişe için bire bir aynı puanları almışız hocam. 85 üstü kapattı muhtemelen
-
Denizli pazarlama için hak kazanan arkadaşlar ulaşabilir mi? 15. Yedekteyim gelme ihtimali var mı acaba? 12 kişi alıyordu.
-
@felix-felicis hocam gise ben baska sayfalarda denk geldjm sanirim:)
-
Psikometrik test icin tarih ya da icerik bilgisi olan var mi
-
@duyguuu37 olabilir hayırlı olsun hocam. Sevindim sizin adınıza
-
Dikkat !!
Arkadaşlar organize olalım. Birlikte olalım.
Bu sıralama sahiden neden açıklanmadı merak ediyorum. Madem onlar açıklamadı en azından burada bulunan arkadaşlar başvuru grupları altında toplanıp grup grup sıralamayı kendimiz ortaya çıkarmaya çalışalım. Var mısınız ?Not: Yeni üyeyim henüz burayı kullanmayı çok bilmiyorum. Organize etmek konusunda yardımcı olacak arkadaşlar bana ulaşın lütfen.
-
@felix-felicis Tesekkur ederim hocam
-
@duyguuu37 hocam tebrik ederim hayırlı olsun ben de asil olarak yerleşmişim sivas bankacılığa
-
İstanbul Anadolu yakası için asil olan arkadaşlar aramızda mı ?
İstanbul And-- 75.51 puanla ---31.yedek görünüyorum. -
@abba58 hocam benimde aklimda siz vardiniz :)tebrik ederim nasil oldu anlamadim bu alimlar hep merkez icin mi bir haberiniz var mi aceba
-
KahramanMaraşı kazanan asil arkadaşlardan kimse var mı burada inşaAllah daha iyi başka bir yer kazanmışsınızdır 1. Yedeğim
-
@duyguuu37 teşekkür ederim sağolun bi bilgim yok hocam inanın
-
85 puanla 1. yedek
mucize lazım -
@issiz-0 Hocam nereye başvuru yaptınız acaba ?
-
@ezo puanınız kaç acaba
-
@duyguuu37 merhaba arkadaşım Ankara bankacılık gişe de asil gözüküyor ancak psikometrik test nedir net olarak biliyor musunuz?