PTT Personel Alımı 2018
-
@felix-felicis, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@fmy0635, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ankara gişe pazarlama puan 77.55 olmamış.Kaçla kapattı acaba soru işaretleri devam ediyor.Kendim için. İtiraz hakkı var mıdır acaba
Ankara gişe için bire bir aynı puanları almışız hocam. 85 üstü kapattı muhtemelen
Bİ arkadaş Ankara gişe pazarlama için 79 küsür puanla 148. yedek olarak paylaşmıştı ama.
-
@kun haklisiniz hocam sans
-
@deucekocu kazanamadı hocam. Ben ordu gişe pazarlama dan 86.74 le asil oldum
-
@ymerecak hayirli olsun hocam size de Allah yolunuzu acik etsin inşallah. Benim de puanim 80.67 idi. Duz gisede kac puanlar yerlesti merak ettim. Bu puanlarla yedek bile olamamak kötü bir durum. Herkes için hayirli olsun.
-
@giffen, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
bul Anadolu yakası için asil olan arkadaşlar aramızda
hocam yedekliğiniz hangi bölüm için acaba ?
-
86,74 ile Aydın’da yedeklere bile kalamadım. Benim gibilere yazık cidden..
-
@shine91, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@felix-felicis Ankara 85 küsürle ne asil ne yedeğe girmişim
Hocam sizin pazarlama değil o zaman
-
@felix-felicis, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ankara gişe pazarlama puan 77.55 olmamış.Kaçla kapattı acaba soru işaretleri devam ediyor.Kendim için. İtiraz hakkı var mıdır acaba
Ankara gişe için bire bir aynı puanları almışız hocam. 85 üstü kapattı muhtemelen
Bİ arkadaş Ankara gişe pazarlama için 79 küsür puanla 148. yedek olarak paylaşmıştı ama.
Doğrudur hocam. Tahminde bulundum ben. 85 civarıdır o zaman
-
Ben igdir icin 1. Yedegim gelme sansim var mi yedege kalmak cok degisik bi duygu
-
@nagi hocam gişede mi yedege kaldınız ve puaniniz kaçtı tam olarak.
-
Arkadaşlar yedeklere de mi psikolojik test yapılacak?
-
O kadar kişi bekletildi bunca zaman. Her seferinde gıdım gıdım bilgi. Birinde puan, diğerinde ise sadece kazanıp kazanamadıkları belli oldu. Ne adam akıllı bir açıklama, ne de sıralamar var. Tok, açın halinden anlamazmış derler çok doğru.
Size bir askerlik anımı kısaca anlatayım. Komanda yedek subay olarak Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda kış aylarında eğitim görmekteydik. 10 günlük bir tatbikata çıkacağız, haliyle kışın ortasında 10 gün dağda yatılacak. Hazırlak yapıldı, matlarımızın arasına battaniyelerimizi sardık, intikale başlayacağız. Tabii ne çadır, ne de uyku tulumu veriliyor. Sadece battaniyelerimiz var. Sonra okul komutanı kurbay bi albay vardı, o geldi. Bizim battaniyeleri gördü. "Bunlar ne yauuvv, çok çirkin görünüyor kaldırın bu battaniyeleri " dedi. Konuşma gözümün önünde oluyor. Bizim bölük komutanı "komutanım çocuklar donar" dedi. Nitekim 2-3 yıl önce bir teğmen eğitimlerde Davraz dağında donarak ölmüştü. Bizim albay "bişi olmaz yaauuvv" dedi ve battaniyeler kışlada bırakıldı. 10 gün... Bir insan vücudunun titremesinin yarattığı sarsıntıyla uyuyamaması nasıl birşeymiş onu tecrübe ettik. Ses ışık disiplininden dolayı geceleri ateş de yakamayıyoruz. 10 günün sonunda bölüğün %80'i akut farenjit. Bizleri revire götürmediler bile, koliyle aynı ilaçlardan geldi. Herkese istihkak dağıtılır gibi dağıtıldı. Sebep neydi? Üstteki bir herifin göz estetiğine uygun olmadığı için "birşey olmaz yauuvv" deyip battaniyeleri attırmasıydı.
Muhtemelen bu sınav ve sonuçların açıklanması sürecinde de benzer bir laubalilik ile karşı karşıya kaldık. İlk başta da dediğim gibi tok açın halinden anlamaz. Bunu neden anlattım, ileride bu kurum içerisinde yüksek mevkilere gelecek arkadaşlar, bu günleri unutmasınlar. Alınan kararların diğer insanları nasıl etkileyebileceğini göz önünde bulundurun ve açın halinde anlayın lütfen. Bu kurumları karnı toklar değil, açlıktan gelip empati kabiliyeti olanlar daha iyi hale getirecekler. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
87.76 Anadolu Yakası gişe oldu. İsteyen herkese nasip olur inşaallah
-
@hoffafd Anadolu mu ?
-
@giffen düz gişe mi
-
Arkadaşlar Ankara gişe pzarlamada 81,63 ile kaçıncı olundu bilgisi olan yada aynı puanı alan var mı?
-
Iğdır için asil olan var mı
-
@lysippe04 hocam hayırlı olsun benim de anadolu pazarlama sizin düz gişe miydi acaba?
-
Bilgilendirme yayininda kendi ilinizde yaristiginiz insanlar arasindaki siranizi öğrenmek veya listeyi ögrenmek icin gaziseme dilekce yazin demislerdi.Gazisemdeki yetkililer ise biz sadece size puaninizi soyliyebiliriz bizim nereye kac kisi alinacagindan bile haberimiz yok biz sadece sinavi yaptik dediler.Hatta ve hatta kacinci oldugunuza dair gizlilik anlasmamiz var dediler.Simdi bu nedir? Bu mudur ptt gibi bir kurumun yaptigi alim? Gercekten mide bulandiriyo artik.Yayinla iste kim nereye kac puanla girmis?Hangi kadro acikta kalmis?Cidden bu kadar olmaz!!
-
@ultrasfelicita bilgi edinme ile cevap verebilecek kurum olsa olsa PTT olur. Diğer görüşünüz de son derece haklısınız, tüm personel alımı süreçleri şeffaf olmalı.