PTT Personel Alımı 2018
-
@kun hocam yedeğin puanını nereden buldunuz acaba.
-
@klopp teşekkür ederim hocam sınav kayıt sırasında diploma bilgisi vermişmiydik hatırlayamadım ama aynı puan alan ve sıralamada olan arkadaşlar içinde bi açıklaması olsaydı keşke yada itiraz edip öğrenmemiz gerecek.
-
@ertuğrulbey hocam 1.yedek olan benim zaten birinci ile aynı puan aldığımı gördüm
-
@kun 94,9 puanla yedekte misiniz hocam yazık olmuş cidden
-
@abba58 emekler boşa gidiyor hocam ama sınava girerkende bunları kabul edip giriyoruz ikametgah şartı olmasa sınavı kazanmış oluyorum ama şu durumda kazanamıyoruz malesef
-
@kun üzüldüm gerçekten hocam haklısınız Allah hakkınızda hayırlısını versin
-
@kun evet hocam başvuru formunda hepsini vermiştik,bu puanla 1. yedekseniz muhtemelen asil atanan 2-3 kişidir bir şekilde ya bulunduğunuz yerin başmüdürlüğüne gidin ya da face,insta,wts grupları vs.. gibi yerlerden bu kişileri bulup karşılıklı check edin hocam ama ben açıkcası torpil olduğunu sanmıyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@kun hocam şimdi gördüm zaten 1 asil varmış galiba dolayısıyla bu kişiyi muhakkak bulun
-
@kun uzuldum kardeş hayırlisi olsun ve helal olsun tebrikler ... bide diger tarafta 60 i gecememis adamlarin baraji düşürme cabasini beni cok sinirlendiriyor sen 94 le girememisin adam 60 i gecememis bos bos konuşuyor yazik cok yazik
-
Bu nedir arkadaş ya, bir psikometrik test için Ankara'ya mı gideceğiz şimdi...
-
PTT son duyurusuyla psikometrik teste başlamış bulunuyor.
-
ptt cidden saçmalamış, psikometri testini ankara'da yapmak nedir, insanlar ellerinde oyuncak oldu resmen, her ilde ptt ik yok mu yaptır işte onlara olsun bitsin.
-
@hoffafd psikometrik test için genel müdürlüğe çağırmak çok saçma olmuş ptt ilk alımında çuvalladı. Aslında buraya kadar bile iyi getirdi de...
-
Neden Ankara aceba sayin ptt ya da neden bu kadar sinav formatinda?
-
@bixi hocam insanlara neden sinirleniyorsunuz?Sinirlenecekseniz kuruma sinirlenin.Ikamet sartini kurum koydu.100 bin kisi bu is icin basvuru yapti ve heryer boş kaldi.Ben muhendisim ve benim basvuru yaptigim il de bircok il gibi bos kaldi.Ulkenin
durumu belli issizlik had safhada ve kadrolari doldurmak icin hicbirsey yapmiyor bu ayiptir. -
@ultrasfelicita adam kadro acmis sinav acmis daha ne yapacak o zman gececeksin baraji kardes gireceksin işine yada begenmiyorsan kurumu calisacaksin kpss ye alacaksin 90+ atanacaksin caninin istedigi yere.. adam 94 le giremememis sen hala yok boş yok bilmem ne ... adam 60 alamayacak yok kurum kotu baraj düşsün yok ikametgah.. bundan onceki alimlarda kac il ve ilcede tercihe atama yapılıp gitmeyen ve bos kalan ne kadar yer var biliyormusun adam bu şartı aksam yatip sabah kalkinca koymadı herseyin bir sebebi var
-
Ee test icin bilgi alan filan oldu mu arkadaslar?
-
@bixi bak bak bak 90 ustu alacaksin istedigin yere atanacaksin diyor.Daha muhendislerin 90 ustu puanlarla bile rahatca atanamadigindan haberin yok.O zaman 50 kpss puaniyla merkezi atamayla atanan saglikcilara falan da baraj konulsun neden konulmuyor?Ösym bir bok bilmiyor mu?Bos konusuyosun.
-
@ultrasfelicita bak isine gucune , coluk çocuğa laf yetistirecek halim yok .. nereye neyle ataniyirsan atan kimseninde umrunda değil
-
@bixi Ben işimde gücümdeyim sen rahatına bak dedecim.Lakin bu yasina gelmissin ama halen sende mantık namına bise yok.Eger kurum kadro acmis sinav yapmis daha ne yapsin diyorsan 94 le kazanamayan arkadasa uzulmeyeceksin cunku o arkadas senin savundugun kurumun koydugu sartlardan dolayi kazanamadi.