PTT Personel Alımı 2018
-
Mülakat tarihleri için bilgi alan oldu mu ? malum, sitede halen yayınlanmadı da...
-
Maalesef bilgi yok. Gerçekten süreci çok saçma bir hale geldi.
-
Sınav nasıldı arkadaşlar
-
sessizlik hakim
-
Sınavın birinci kuralı sınav hakkında konuşmamak olabilir mi? Sonuçta psikometrik test
-
Arkadaşlar yedeklerle ilgili bir duyumu olan var mı gelmeyenlerin yerine hemen çağıracaklar mı acaba?
-
@xxxkara sanirim wp gruplari aktif gunu birlik girip ciktim cok sacmaydi,neyse sinav enterasandi ozellikle fotograf olayi cok garipti bircok seye hayir olarak cevap verdim cunku siyah beyaz bir foto dan sirf mimikler degistigi icin sorulan onca ruh halini kavrayacak kadar yetkin degilim cok hesapli Kitapli cozmedim kisilik sorularinda cok mantiksiz onculler vardi en yakin olani secsek bile kotu seceneklerle dolu seyler vardi,nesnel Yargi cikarilacak seyler degil bircok yabanci sirketin yaptigi testlerede bakmistim bu biraz anlamsizdi hos bu testlerin gecerliligi buyuk tartisma konusu,bir eleme sebebi olmaz diye umuyorum duyumlarim da bu yonde ama insallah oyle olur
-
Sınav aslında sınav değildi, ben daha çok netteki minik kişilik testleri oluyor ya onlara benzettim, bundan eleme yapamazlar diye düşünüyorum ki zaten yanlış şık yoktur yazıyordu, sınava gelmeyenler vardı, yedeklere o şekilde sıra gelebilir sanırım
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@xxxkara sanirim wp gruplari aktif gunu birlik girip ciktim cok sacmaydi,neyse sinav enterasandi ozellikle fotograf olayi cok garipti bircok seye hayir olarak cevap verdim cunku siyah beyaz bir foto dan sirf mimikler degistigi icin sorulan onca ruh halini kavrayacak kadar yetkin degilim cok hesapli Kitapli cozmedim kisilik sorularinda cok mantiksiz onculler vardi en yakin olani secsek bile kotu seceneklerle dolu seyler vardi,nesnel Yargi cikarilacak seyler degil bircok yabanci sirketin yaptigi testlerede bakmistim bu biraz anlamsizdi hos bu testlerin gecerliligi buyuk tartisma konusu,bir eleme sebebi olmaz diye umuyorum duyumlarim da bu yonde ama insallah oyle olur
Yalniz soru arkadaslarin sadece sorup kendilerinin paylasimini yapmamasi ve ustune birde sitem etmesi sayfalar bu sekilde doluo ve bilgi paylasan sayili insanin olmasi garip
-
@duyguuu37 hocam buradaki yorumlara mı diyorsunuz onu çok anlayamadım. Ama sınavın konuşulacak pek bi tarafı yok sanki çok saçmaydı 6 aylık bebeğimle Ankara’ya gitmek zorunda kaldım ama ortada sınav yok. Sanki anket için onca yolu gitmişim gibi. Doğru yok yanlış yok açıklama yok whatsapp grupta konuşuluyor lakin o da saçma ben şunu yaptım ben bunu yaptım gibi.
-
@ceterisparibus yok hocam yorum icin ya da sizin icin asla soylemedim ilerleyin isterseniz birkac sayfa daha hep boyle soru sorup cekilen kisiler var bir durumunu ya da ongorusunu paylasma konusunda ise ortada yoklar bunu kast ettim wp ise tam olarak dediginiz gibi: )
-
@duyguuu37 anladım hocam ne kadar zamanda açıklanır bi fikriniz var mı?
-
Acaba whatsap grup linkini atabilir misiniz face kullanmıyorum o yüzden haberim olmadi katılmak istiyorum @ceterisparibus
-
@tükenmezkalem https://chat.whatsapp.com/Fxm0XVa3m95JDLn0DNN79E
Hocam umarım doğrudur sanırım buydu -
Çok teşekkür ederim .Bu gruba katılamazsınız davet son buldu diyor ama
@ceterisparibus -
@tükenmezkalem yeni bi grup oluşturmuşlar benim bulunduğum grup dolmuş. Az önce yazmışlar, bi sorayım link verirlerse atarım:)
-
@ceterisparibus bu test sonucu cok surmez bnce hocam ocakta is baslangici dusunuyorlar evrak teslimi gvs derken 1 ay gecer zaten
-
@duyguuu37 Siz şanslısınız hocam muhtemelen Ocak gibi başlarsınız Da bu uzman yardımcıları ne zaman başlar Allah büyük.. Daha mülakat tarihlerini bile belirlemediler.
-
@tükenmezkalem hocam link paylaşamıyorlarmış direk numara ekliyorlar
-
@duyguuu37 kasım ayı içinde açıklanır dendiğini duydum bende bakalım süreç nasıl olacak