PTT Personel Alımı 2018
-
@duyguuu37 Hocam müdüre tam olarak nasıl ulaştınız, ik açmıyo telefonu..
-
@beyhude ben subeye gittim en yakin olan 2 subeye de ugradim ilimin basmudurlugunu de aradim orada hem basmudur hemde ik ile gorustum hocam yalniz ankarayi arkadasim bugun ikamet degisikligi icin iki kez aradi hemen acmislar ancak onlar tabiki sadece bu tur sorularda siteyi takip edin demisler bence iliniz ile gorusun
-
Hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
@hgrotius Neye hayırlı olsun hocam açıklanmış sandım?
-
kurum gibi kurum yemin ediyorum hiç bir şey belli değil akıllarda binlerce soru
-
Dürüst cevap vermek elenme sebebi olmaz değil mi? Sinirli olup olmamak insanın elinde değil. Hakim olmak önemli ve ben hakim olabiliyorum. Kimseye zarar verici bir şeyim yok çok şükür.
-
@zrtpn28 Elenme durumu olmaz hocam merak etmeyin. Zaten neye göre eleyecekler ki kendileri yazmıştı doğru veya yanlış yoktur sadece size en yakın gelen şıkkı en kısa sürede işaretlemeye çalışın diye
-
@abba58 Teşekkürler, endişem vardı doğal olarak.
-
Bugün de mülakatlar belli olmadı.
-
@zrtpn28 psikometrik test için mi sordunuz?
-
@evandro Evet
-
1 ay oldu! Halen uzman yardımcılığı mülakatı için haber yok!
-
@bluephantom Yok hocam... Şaka gibi süreç gerçekten... 15 aralıkta mülakat olur deniyor, o da 15 ocak'ta açıklanır, 15 şubata kadar itiraz süresi 15 marta kadar kesim alım sonuçları ,15 martta kurum tarafından asil adayların güvenlik soruşturmasına başlanması 15 mayıs soruşturmaların sonuçlanması , 15 haziran'a kadar bir aylık bekleme(adettendir ) sürece dair öngörüm bu şekilde
-
@öğrenci Elimde kesin veri yok ancak 15 aralık olması da hayal gibi mülakatın. Girmeye çalıştığımız kurumun haline bakın hele!
-
@bluephantom Boşverin hocam sinirlenmek bir şeyi çözmüyor. Çoğumuz buraya girsek dahi burada kalmayacağımız belli. Tam anlamıyla fiyasko bir süreçti. Bence 200 kişilik alımı ekonomik kriz,tasarruf vb. sebeplerle azaltmak için bu kadar geciktiriyorlar ya da başka bir şey. Umarım başka kadrolar nasip olur da burayı hiç beklemeyiz.
-
Mülakat tarihleri açıklanmış
-
Uzman yardımcılığı 256 kişi mülakata kalmış..
-
@öğrenci Hocam, mülakata kalanların bir kısmının dil belgesi yok. Kaldı ki getirilecek belgeler içinde dil belgesi yer almıyor. Bu nasıl iştir? Ah PTT ah! Bu ne amatörlüktür anlamak mümkün değil!
-
@bluephantom sınava başvururken dil belgesini vermemiş miydik? Ben sanki dil belgesini ibraz etmeden sınava başvuramıyorduk diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum?
-
@cosmos hayir istemediler.