PTT Personel Alımı 2018
-
Hmm nasıl yapabiliriz @ceterisparibus
-
@tükenmezkalem hocam özelden numaranızı yazabilirsiniz gruba numaranızı yazayım eklesinler , yada Facebook’tan irtibata geçeceksiniz ama sanki fb kullanmıyorum dediniz, siz bilirsiniz
-
@öğrenci hocam tahminim önce bu gruptaki arkadaşlara işbaşı yaptırılacak bize onlardan sonra ancak sıra gelir. Çünkü bizim mülakattır soruşturmadır derken süreç daha uzun sürecek. Üstelik muhtemelen bizden sonra belki biz işbaşı yapmadan dahi yeni ilana çıkacaklarını düşünüyorum bizi de çok sallamazlar diye umuyorum artık şubatta başlasak şükretcem.
-
@hegia-sophia herhalde dediginiz gibi olacak. Süreç akıl alır gibi değil. Topu topu 600 kişinin mülakatı yapılacak ki büyük ihtimal o kadar kişi yok bile.. Yok eğer ihtiyaç yoksa neden böyle bir kadro için alima çıktı kurum anlamıyorum.
Burası olsa da bizi mutlu edecek bir yer değil süreçten belli. Muhtemelen girenler de bir iki yıla is değişimi yapacaklardır.
-
@öğrenci şahsım hukuk uzman yardımcılığından girdim ve ben kurumdan umutluyum açıkçası böyle acemilikler olacaktır ancak bu nedenle geliştirmek ve ilerletmek için uzman alımına çıktılar. Ben bu alımla giren arkadaşların ileride kurum içerisinde sıçramalar yapabileceğine inanıyorum. Ümitvar olalım
-
@hegia-sophia Sınav ilanından tutun da mülakat sürecine çok ciddi acemilikler yapıldı. PTT ilk defa dışarıdan alıyor uzman yardımcılarını fakat bu işin bu kadar da pespaye olmaması gerekirdi.
-
arkadaşlar test için gelmeyen çok kişi var mıydı? yedekler olarak umudumuz var mı gözlemleriniz neler?
-
@issiz-0, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
arkadaşlar test için gelmeyen çok kişi var mıydı? yedekler olarak umudumuz var mı gözlemleriniz neler?
Benim bulunduğum sınıfta sanırım gelmeyen hiç yoktu fakat ben yarım saat sonra çıktım sınavdan bulunduğum sınıfta daha 3 kişi falan çıkmıştı kalabalıktı daha. ama çıkarken bi yan sınıfa baktım sadece bir ya da iki kişi vardı tüm sınıf yarım saat içinde çıkmamıştır diye düşünüyorum muhtemelen o sınıftan gelmeyen çoktu
-
@bluephantom, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Kesinlinkle haklısınız.. Kadroyu ilk defa alıyor fakat kaç yıllık kurum böyle olmamalıydı.
-
@hegia-sophia Süreç artık acemiliği geçti hocam maalesef Umutlu olmanıza sizin adınıza sevindim fakat şu süreci görünce pek umutlu olamıyorum ben
-
arkadaşlar ben ankara genel müdürlük bilgisayer teknikerliği için beklemekteyim benim gibi bilgisayar teknikeri olan var mı sizce mülakat lar ne zaman olur bu iş çok uzamadı mı
-
@onlisans bilgisayar alanında giren bir kaç kişi yazmıştı önceki sayfalarda. Alım dönemi çok uzadı ama beterin beteri var yıl dönümüne ulaşan personel alımı gördük...
-
Bu cuma günü sonuçlar açıklanalı 4 hafta olacak. Ben yakın zamanda acıklayacaklarını düşünüyorum insallah oyle olur
-
@issiz-0 benim yanımda 1 kişi yoktu sanırım diğer sıralarda da bi kaç kişi vardı gelmeyen, her sınıfta böyle olsa baya bi sayı olur
-
Arkadaşlar şehrimde ptt idari işler müdürlüğü ile görüştüm aldığım bilgiler, face sayfasında piskometrik test de eleme olmayacak diye bir duyum almış dernek girdiğinizde görürsünüz,benim bilgim güvenlik soruşturmasının 2 hafta sürer il bazında olduğu için kısa tutarlar denildi, maaş olarak heryerde 3 bin yazıyor orda 2500-2400 meur maaş başlama ücretiyle başlanıcak denildi ayrıca 900 tl performan ücreti var nasıl veriliyor bilmiyorum. bildiklerim bunlar inş hayırlısıyla ocakta iş başı yaparız.
-
@irem face sayfasında piskometrik test de eleme olmayacak diye bir duyum almış dernek girdiğinizde görürsünüz. hocam bu cümle de ne anlatmak istediniz ?
-
@hoffafd PTT Personel Adayları Platformu İHS-DER adlı facebook grubunda bi arkadaşımız buşekilde yazmış. o sayfada yazılanı yazdım
-
bu maasa kimsenin ilcesinden kalkip merkezde kiraya cikacagini evlilerin 3 sene bu maas icin bu isi goze alacagini sanmam ben mudurler ile gorustum su an 2900 net bekar maasi var performanssiz ustunu bilmem ama asagisi yok dedi bircok arkadasim ve bircok icerden kiside ocak itibari ile 3300 3400 gise maasi olacagini soyledi,sirf mulakat olmadigi icin bircok a kadro ogrencisi su ise talip oldu sahsen maas bu olur ve ilcemden ayri yere gorev verilirse gitmem mesela,herkes bu hususda bir seyler soyluo bircok bilgi kirliligi oluyor neticede bir sozlesme imzalayacagiz her sey o zaman netlesir
-
@duyguuu37 Hocam, uzmanlığın maaşına sorabilme imkanınız oldu mu?
-
@bluephantom yok hocam acikcasi sorsam da sube mudurunun bunu bilecegini pek sanmiyorum,alim ilk kez oldugu icin kafalar bayag karisik malesef