PTT Personel Alımı 2018
-
@kartel06 Hocam kendileri dediler canli yayinda gaziseme dilekce yazin diye.Resmen dalga geciyorlar insanlarla bu kadar olmaz.
-
@klopp teşekkür ederim size de hayırlı olsun düz gişe Benim
-
Ptt ik neden telefonu acmiyo ulasim saglayanlarin aradigi numara nedir aceba
-
evrak teslim süresi piskometrik testten sonra mı olacak bilginiz var mı?
-
Arkadaslar ptt ile gorustum hatta 3 kisi ile gorustum sahane insanlardi psiko test icin yakinda mail gelirmis,bu testte rapor alirken yapilan testmis bir sorun yokmus
-
@duyguuu37 mail üzerinden mi yapacağız yani testi?
-
@duyguuu37 İk yı mı aradınız acaba?
-
@duyguuu37 ptt ik'ya ulaşma başarısını gösterip, bir köşeye çekilemezsin Artık bu başarınla foruma mal olmuş bir kişi haline geldin ve bazı sorumlulukların var Liste ve sıralamalar hakkında bir bilgi edinebildin mi? Ya da boşver, kısaca ne gibi bilgiler edindin bizimle paylaşır mısın?
-
Arkadaşlar test ne zaman yapılacak? Tahmini başlangıç ne zaman olur bilgisi olan var mı?
-
@xxxkara bir kaç sayfa önce 2019 ocak öncesi göreve başlanılacağını yazmışlardı.
-
@mert88 ben bu gonderileri yeni gordum cok ozur dilerim,ik ya mail attim artik kendileri aradi beni,bulundugum ilin bas muduru ik muduru ile gorusme imkanim oldu,test aslinda oncede yapilan bir uygulamaymis sadece su an mulakat olmadigi icin gise ve buro da bu test cok goze batmis,testin cok sorun yaratacagi bir durum yok bir elenme olmasi da ciddi klinik bir durum olmadikca ongorulmuo,siralamalari sormadim ancak yayinlanacagini sanmiyorum,aralik gibi istiyoruz is basi dediler ama malum ki bircok gorus var bence en gec ocak da baslanir cunku personel ihtiyaci cok yuksek oranda
-
Arkadaşlar mülakatlar ne zaman olur tahmini olan ya da bir duyum alan var mı?
-
Söylenenlere göre yılbaşına kadar iş başı yaptırılmak isteniyormuş. Gişe de psikometrik test var dolayısıyla uzun sürmez. Fakat uzman yardımcılarının daha mülakatı ve mülakat sonuçları var. Ne zaman olacağı bile belli değil..
-
@duyguuu37 Uzman yardımcılığı içinde geçerli midir acaba bu dediğiniz?
-
@öğrenci malesef bunu bilmiyorum hocam
-
@duyguuu37 Teşekkürler , sanırım bunu şu an bilen herhangi bir kimse yok
-
sağolun arkadaşlar
-
ptt puan listeleri yayınlanmış ptt ık girip bakabilirsiniz
-
arkadaşlar merhaba samsun gişe pazarlama puanım 94.9 1.yedek olarak gözüküyorum 1.ninde aynı puan aldığını gördüm sıralama neye göre belirleniyor acaba
-
@kun hocam bildiğim kadarıyla puanlar eşitse ilk olarak mezuniyet tarihi kimin önceyse ona hak veriyorlar,o da eşitse yaşı büyük olan,o da eşitse not ortalaması yüksek olanı alıyorlar