PTT Personel Alımı 2018
-
ya 30 tlyı verıyım mülteci sorusunu ıptal ettırın b ukadarmı zor yada biri bana soru nıye yanlıs nasıl yanlıs yazsın ben itiraz ederım
-
@wasp61 merhabalar, uzman yardımcılığında 67 doğrum var hatırladığım kadarıyla, yazılı sınavda 70 barajı yok sizin yazınızdan anladığım, puan sıralamasında ilk 600'e girersem mülakata kalabilirim öyle değil mi?
-
@wasp61, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@wasp61 12- Sınavda; Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuranlardan yazılı ve sözlü sınav sonucunda 70 puan ve üstü alanlar; Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Firma elemanı), Postacı, Postacı (Firma elemanı) pozisyonlarına başvuranlardan yazılı sınav sonucunda 60 puan ve üstü alanlar başarılı sayılır.
Sadece yazili değil yazili + mülakat 70 olmali
Yani bu 100 sorudan 60 alanlar mı basarili olacak nasıl hocam??
-
@cem evet haklısın bu soru hatalı inşallah iptal edilir.
-
@hussle hocam esitlik ilkesine aykirilik teskil etmeyeni multeciler olarak cevaplamis,ancak tam tersi tum şıklar multeci haric esitlige aykirilik teskil etmez,soru koku hatali esitlige aykiri olani sormasi lazimdi
-
bilgisayarda durumlar nasıl benim 71 doğru gelir sanırım
-
@icav ben de benzer durumdayım ama barajı 70'in altına çekmedikleri sürece mümkün gibi görünmüyor.
-
@icav hocam ilanda açık sekilde demis yazili ve sozlu sinavdan 70’in üstünde alanlar basarili sayilir. Benimde anladigim sizin gibi: 60’ta alsaniz yazili sinavdan, sözlüden 80 aldiniz diyelim 70 ile basarili sayilirsiniz.
-
@figo102009 hayır ilandaki duruma göre yazili ve sozlu ortalamasinin 70 üstünde olmasi lazim, mülakatta bize verilecek puanlarda belirleyici olacak sanırım siralamada
-
@wasp61 teşekkürler hocam sağolasın o zaman artık sonuçları bekleyeceğiz ilk 600'e girebilirsek ne ala
-
@icav inşallah hep beraber gireriz kaç netiniz var?
-
@wasp61 67 hocam sizin durumunuz nasıl?
-
@icav 83-84 hocam
-
@mert88 baraj yok sanırım sözlüye kalmak için ilk 600 kişinin arasına girmek yeterli olacak.
-
@icav evet bende öyle anladım ilan metninden
-
@wasp61 gayet iyi hocam tebrik ederim, siz kesinlikle kalırsınız sözlüye.
-
@icav sizde kalirsiniz inşallah hocam
-
@icav teşekkürler bu arada
-
@wasp61 inşallah ben dil puanı istendiği için az kişi girer diye tahmin ediyorum yine de çok kişi girmiş sanırım ama benim girdiğim amfi de oldukça boştu bakalım bundan sonra kısmet artık hocam.
-
@icav, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@wasp61 inşallah ben dil puanı istendiği için az kişi girer diye tahmin ediyorum yine de çok kişi girmiş sanırım ama benim girdiğim amfi de oldukça boştu bakalım bundan sonra kısmet artık hocam.
benım girdiğimde bi 30 35 kisi vardı çapada ve tek sınfı degildi sanırım