PTT Personel Alımı 2018
-
@duyguuu37 kitapcik a yi da paylasabilir misinoz acaba
-
@tercihiniyap O zaman 3 tane hatalı soru sorsan iyi para getirir ne diyorsunuz:)) Şaka gibi ya hatayı başkası yapıyor parasını biz sınava girenler mi verecek
-
@fernando-reges evet kesinlikle ne yapıcaz şimdi bunların bu soruyu farketmesi lazım yanlış olduğunu. 1 soru 1 sorudur rastgele yapıp doğru çıkan kişiler var adaletsiz bir durum. Sınavda şahsen soru kökü yanlış dedim ama bunlara yine belli olmaz diyip mülteci işaretlemedim nolur nolmaz diye . Ayni durumda olanlar kimler?
-
@tercihiniyap ben de öyleyim. hemen mülteciyi eledim sonra da kadın olarak işaretledim
-
@fernando-reges Yanlış düşünmüşüm, hatamı gördüm
-
@issiz-0 aynen bende kadın yaptım. Of ya şu hale bak
-
Yalçın ŞAKAR diye birisi var instagramd da takip ediyorum belki o bu yanlış sorular hakkında yardımcı olur, ona ulaşılsa.PTT sınavı hakkında herkese yardımcı oldu bilgilendirme konusunda.
-
@irem aslında bu konuyu halletse halletse sosyal medyada aktif hocalarımız halleder onlara duyursak onlar belki icabına bakabilir .
-
@tercihiniyap aynen
-
@tercihiniyap Kimsenin 30 tl para verip dilekçe göndereceğini sanmam.Telefon veya sosyal medya hesapları varsa iletmeliyiz.Bunu da kendileri düzeltsinler artık objektif bir yanlış var
-
@s-taylan22 bizim burada termik santral var , o kömürle çalışıyor
ambarlının da doğal gaz la çalıştığını biliyorum 'TERMİK' deyince
benim kafa yanlış yere gitti -
@can 65’e dusemez baraj 70
-
Umarım kendiliğinden iptal olur sorular, diğer türlü kimse gidip de 30 lira verip itiraz etmez. Soruların iptal edildiği 17 ağustos öncesi açıklanırsa, rahat bir nefes alırız
-
Trabzon-Pazarlama olan var mı aramızda? :))
-
İzmir pazarlama var mı ?
-
Uzmanlıkta 69 kesin doğrum var ancak 4 soruyu hatırlayamıyorum. Baraj kesin 70 le mi kapatır? Her soru bir puan mı olacak? Mülakata kalma ihtimalim nedir sizce
-
mülteci sorusunu ben de kadınlar yaptım o soru yanlış iptal olur herhangi bir itiraza gerek yok bence kurum bilerek yapıyor itiraz edilmesini için her şey para çünkü bu arada bilgisayar mühendisi 78-80 arası bekliyorum var mı baska arkadaş ?
-
Ya sayfaya neden giremiyorum bakamadım birturlu sorulara
-
Gişeciler durum nedir ????
-
@figo102009 evet giseden ses yok uzmanlar konusuo ama bende merak ediyorum