PTT Personel Alımı 2018
-
@hahamas sayfaya girdim simdi kaydet diyor ama basvuru alindi feln demiyorr yapanlar oldugunu nasil kontrl etti ya
-
@hasan2 bir facebook sayfasında seçim öncesi olacak deniliyordu ama tam bilmiyorum hocam.
-
Arkadaslar basvuruzun alindigini nasil gordunuz kaydet diyorm degsmyr bisye lutfn bsy soleyin bekle bekle sinirm bozuldu
-
Arkadaşlar başlıktaki gereksiz tartışmayı şütfen sonlandıralım.
-
@aliveli kesinlikle
-
@asimplelife bilgi paylaşalım, tartışmaya gerilmeye gerek yok, kimse kimseyi hedef almasın şansım adına rica ediyorum
-
@angel41 hocam basvuru kaydet dedikten sonra basvuru kayıt belgesini görmeniz lazim ekranda . Hatta onu bilgisayara indirin
-
@başmüfettiş tskr edrim hocam ama gelmyr bnde kaydet diyorm bilgilerinz dogrumu diye soruyor evt diyorm bidaha bsy gelmyr olece kaliyor
-
@deschain 70 gerçekten yüksek bir baraj. Ben sabah akşam bunu düşünüyorum. Hem 200 kişilik bir alıma çıkıyorsun hem yabancı dil istiyorsun hem de baraj 70. Sınırlar oldukça zorlanıyor. Allah inşallah yüzümüze bakar. Ne diyeyim hocam.))
-
@veblenist Vallahi bende ne olacağını kestiremiyorum. Tek yapmamız gereken çalışmak. Allah sonumuzu hayır etsin, diyecek başka bir şey yok
-
@başmüfettiş Bn parayı yatırdım ama başvuru harcı ödenmeden başvuramazsınız diyor
-
@wazo valla hocam herkeste sıkıntı var anladigim kadarıyla. Bugun yine ugrasin son gün sanirim olmazsa bi açiklama veya süre uzatimi gelebilir kurumdan diye düşünüyorum.
-
@angel41 parayı yatırdıktan ne kadar sonra başvurdunuz
-
Ben 10 15 dk once basvurmya basldm ama daha yeni oldu sayfada siknti vardi
-
@angel41, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Ben 10 15 dk once basvurmya basldm ama daha yeni oldu sayfada siknti vardi
Arkadaşlar başka başvuramıyan var mı
-
Pttmatikten yatirabilen var mi
-
Geçen yaz Takas Bank Uzman yardımcılığı sınavında sadece 70 yds şartı vardı ve sınava giren iibf sayısı 250 civarıydı. Yine bu sene Eximbank sınavında 70 Yds ve çeşitli puanlarda 70 kpps şartı vardı. Aynı şekilde 250 kişi civarında kişi sınava katıldı.
Demem o ki normal şartlarda(yökdilsiz) bence en fazla 750 kişi felan olurdu. Şuanda yökdille beraber en fazla 1500-2000 başvuru olacağını düşünüyorum; ki o kadar bile olmayabilir bence. -
@wazo basvurabildiniz mi?
-
bende parayı 17 30 dan sonra yatırdım.başvuru harcı ödenmeden başvuru yapılamaz diyor
-
parayı 21.15 de yatırdım. başvurum onaylandı ama lisans iktisat olarak sadece gişe pazarlamaya başvurabildim.