***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@hagi Geçen seneki ilan gibi olursa bu kadrolar için ilana çıkmazlar bence.
-
@onuktekin geçen sene olan ilan sadece iştirakler içindi. bu sene hem banka hem de iştirakler olarak 2 ayrı ilan olacak. sınav aynı gün sabah ve öğlen şeklinde. hem banka hem iştirak için sınava girilebilecek. tek kötü durum vmy sınavı ile çakışması. dguy ve guy ilanları da geldi. önceki ve sonraki haftalarda dolu. tarihin de pek değişeceğini sanmıyorum.
-
@hagi Hocam iştirakler değil de Ziraatin kendisi için bir teftiş sınavı olacak mı?
-
@deschain hocam kadrolar hakkında tam bilgim yok ama banka uzun zamandır çıkmıyor. büyük ihtimal teftiş de olur.
-
@hagi Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için
Teftiş 2015teki gibi KPSS tarzı olur, kolay olmayacaktır, şimdiden başlamak gerek. -
@hagi Bilgiler için teşekkürler. Çalışmalara başlayalım o vakit. Banka şöyle 500-1000 kişi alırsa efsane olur.
-
@hagi Teşekkür ederim hocam bilgiler için.Artık ilanla öğreneceğiz.
Bu yaz sınav çakışmalarıyla dolu olacak gibi görünüyor. Sayıştay sınavından da haber yok henüz. -
Ziraatin 2015 de yaptığı uzmanlık mufettislik sınavı ayarında olursa sıkı calismak gerekir . oldukca zorlu bir sınavdı
-
@hagi tesekkurler ustat
-
arkadaşlar sizce servis de olur mu gelecek ilanda?
-
@hagi servis den alım olacak mı onuda ögrenebilir misin
-
@paretowilfredo üstad buraya da bir bakar mısın arada kaynamasın.
-
@byteks1 Malesef Banka sektörü ile hiç ilişiğim yok dostum..
-
@paretowilfredo tamamdır
-
"kesin olmamakla beraber" bugün mesai bitimine kadar ilan gelecek. Duyuruları takip edin.
-
@hagi hocam gününü bile kestirecek kadar sağlam duyumsa bi de servis var mı yok mu onu öğrenseniz: ( 1000 kişilik guydan sonra bi yıkım daha yaşamayalım: (
-
@byteks1 hocam nerden duydunuz halkbankın yine alıma çıkacağını? osman arslanın açıklamasını kastediyorsanız o demişti 2018 1300 kişi alacağız diye ama bence o 2017 ilanıyla gelen sayıyı söyledi çünkü o açıklamayı yaptığında daha bizim mülakatlar sonuçlanmamıştı...ve ne tesadüftür ki belirttiği sayı ile 2017 ilanının sayısı aynıydı.
-
@marjinalfaydali Halkbank Genel Müdürü Osman Arslarn 2017 yılındaki 1295 personel alımının tamamlanmasının ardından 2018 yılı için de 1300 personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Dostum bu sene ikna eder mi bilmiyorum ama durum bu interneti açıp da genel müdürünün sözlerini okuyabilirsiniz
-
@kuşçubaşıeşref hocam onu ben de okumustum ama halihazirda bizim mulakatlar devam ederken bu konusmayi yaptigi icin bizi kastettigine yordum ben.rakami yuvarlayim 1300 demis gibi geldi.insallah sizin dediginiz dogrudur da ilan gelir.
Ama hala aklim almiyor halkbank kac kere yuklu alima cikmisken/cikacakken ziraatin 4 yildir hatri sayilir bir ilana cikmayisi.... -
@marjinalfaydali ik ya soruldu müdürümüz yanlış anlaşıldı demiş hatta.