Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018
-
@gölkentli Herkesi çağırsalar bir güne sığdıramazlar o yüzden zannetmiyorum daha fazla çağırdıklarını.
-
@brifing Sonradan düzeltme maili attılar. İlk saate göre gidecek herkes.
-
Arkadaşlar merhaba nasıl geçti mülakat sizce de sorular ilginç değil miydi ?
-
İki komisyondan A1 oldukça alan ağırlıklı sormuşken A2 tamamen muhabbet tadında geçmiş. Gerçi bana organizasyon şeması falan sordular birazcık ama o da olur.
Yani kötü geçti diyen duymadım mülakat o yüzden beklemek gerek. İKdan Songül hanım 7-10 gün içinde en geç açıklanacak demişti.
-
buradan ses yok mu arkadaşlar
-
@proofstriker yok bekliyoruz aslında bu kadar uzun sürmesi normal ama bize daha erken açıklanacağı söylendiği için bizi de sabırsızlandırdı
-
Son durum hakkında arayan soran var mı arkadaşlar
-
Mülakat sonuçları maille kazananlara bildiriliyor. Kazanan ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
-
O kadar güzel geçen mülakata rağmen olumsuz sonuçlandı. Bu benim 4. Olumsuz mülalatım. Varsa yenilen hakkın helal etmiyorum. Ne bu dünyada ne ötekisinde. 25 yaşında işsiz güçsüz yaşıyorum. Ne diyeyim ki.
-
Benim de olumsuz Isletme den kim alındi merak ediyorum. Var mı burda olupta olumlu dönüş sağlayan??
-
Merhabalar arkadaşlar, grubu biraz hortlatmış olacağım:) Türkiye Maarif Vakfı yeniden ilan açtı ve ben de bu ilanı görüp sizlere danışmak ve bilgi almak için buraya yazmak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkür ederim
-
@ferhunde sınava davet için mail alan oldu mu? Bir şey açıklanmadı daha olumlu mu olumsuz mu başvurum bilemiyorum.
-
@larâna dostum ben sonradan başvurmaktan vazgeçtim, o yüzden hiç bir bilgim ve fikrim yok
-
@larâna merhaba, benim de başvuruma henüz olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapılmadı.
-
@emellnal evet gelmedi bana da. Olumsuz olsa dahi mail atarlar umarım
-
@larâna En azından şartları taşıyanları sınava çağırırlar diye umuyorum
-
@emellnal evet şartları fazlasıyla taşıyorum ama bana da herhangi bir dönüş olmadı
-
Davet alan var mı
-
@uluslarcıkız Maille aldım hcm. Size de geldi mi?
-
@uluslarcıkız Evet, bana da mail geldi.