Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018
-
@uluslarcıkız evet bana da davet geldi ama açıkçası gitmeyi düşünmüyorum, sınavın hangi konularda olacağı dahi belli değil "iibf" çok geniş bir terim özellikle uluslararası ya da kamu mezunları için
-
arkadaşlar niyet mektubu sınavda mı mülakat aşamasında mı götürülecek
-
@supplyside yazılı sınava giderken götürülecek hocam.
-
Ben de davet maili aldım, geçmiş yıllarda sınavda essay yazdırmışlar. Bu sene de essay yazma durumu var mı?
-
@uzunhikaye bu konuda fikrim yok ama arkadaşlar uzman yrdımcılığı maaşı me kadar biliyor musunuz?
-
Arkadaşlar 2 gün önce mülakata kaldığıma dair bana mail gelmiş ama ben sınava girmedim
Davette isim yazmadığı için sanırım maillerde bir karışıklık olmuş. Tatilden sonra arayıp bilgilendireceğim. -
@prezıntcihangir Merhaba, size gelen yanlış maille ilgili kurumla iletişime geçtiniz mi? Ben de sözlü mülakata hak kazandığımla ilgili mail aldım fakat yanlışlık olma ihtimaline karşı çok sevinemedim
-
Merhaba. Daha önce mülakata giren var mı aramızda Maarif Vakfı için
-
@emellnal hocam sizde yanlışlık yoktur ben sınava bile girmedim iletişime geçtiler benimle mail adresleri karıştığı içinmiş bir şey olsa çoktan sizi de ararlardı
-
@prezıntcihangir Teşekkür ederim, size de hayatınızda başarılar dilerim.
-
@emellnal Rica ederim, size de mülakat ve hayatınızda başarılar.
-
Merhaba, mülakat tarihleri açıklandı. Kimler hangi tarihte mülakata davet edildi?
-
Bu ileti silindi! -
Maarif vakfı Uzman yardımcılığı sözlü mülakata kalanlar için bilgi paylaşımı amaçlı whatsapp grubu kurdum. Sözlü mülakata kalan arkadaşlardan dileyen dahil olabilir
https://chat.whatsapp.com/Dk5gKO2xoKl838kegW8ryH -
@rk_ 4 nde de