Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018
-
@politics06 essay yazarken yalnızca bilgi önemli değildir. Yazış biçimin, üslubun, kullandığın dil, konuya hakimiyetin, iddia ve sunduğun delilleri açıklayışın gibi faktörler puan ölçüsü olacaktır.
-
@mikkolata Haklısınız inşallah gönlünüzce olur sonuçlar
-
arkadaşlar olumlu mail alan var mI?
-
@brifing Hocam gönderinizden anladığım kadarıyla mail ile dönüyorlar, size dönüş yapıldı mı ?
-
Henüz bana mail gelmedi.
-
@politics06 evet hocam olumlu mail geldi mulakat yeri ve zamanini belirtmisler.
-
arkadaşlar buranın çalışma koşulları, maaşı konusunda bir fikri olan var mı? dmk mı yoksa iş sözleşmesi mi?
Üstad @paretowilfredo senin bir bilgin var mı?
-
@nfs internette bir yerde diplomat maaşı duzeyinde yüksek alacaklarını okumuştum. İnsan kaynaklarina sprun isterseniz sonucta yeni yapilanmasi olan sinav duzeni bile oturtulmayan bir kurum.
-
Bana da olumlu cevap gelmiş. Mülakat nasıl olur acaba? Tahmini ya da bilgisi olan var mı?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018
@soulofnight Bunla alakalı sanıyorum bir düzenleme yapılmış değil dostum, ancak en kötü ihtimalle 657 Taşra kadrolarına denk olacağını, gerisinde olmayacağını sanıyorum. Belirleme yetkisi mütevelli heyetinde.
-
@mrmojorisin bana da olumlu cevap gelmiş de bende mülakatın nasıl olacağını merak ediyorum. Sizin bölüm neydi acaba, liste vs. göremedim sitede.
-
Mülakata alincak kadronun kaç katini cagiriyolar biliyo muyuz arkadaslar
-
@shady1, içinde söyledi: Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018
Mülakata alincak kadronun kaç katini cagiriyolar biliyo muyuz arkadaslar
4katiymis tamam
-
@politicssbf İşletme bölümü. Liste yok, puanlar yok tamamen sürpriz her şey
-
@mrmojorisin diğer 6 kişi kim acaba
-
@gölkentli Mülakat günü görürüz muhtemelen
-
@mrmojorisin görüşmek üzere
-
Mülakata giren falan yok mu hiç? Herkesi aynı gün mü çağırdılar acaba?
-
@mrmojorisin herkesi aynı gün çağırmışlar hatta herkesi yani 4 katından fazla çağırmışlar gibi geldi bana
-
Az once gelen mail sizlere de geldi mi? Ilk mail ve smste 9.30 yaziyordu az onceki mailde 14.30 yaziyor farkeden var mi acaba