MORAL SIFIR DİYENLER
-
Guy ilanı bekleyip psikolojisi sıfır olanlar ne alemdesiniz
-
@urfa63__ uzun zamandr ders bile calismiyorum hocam moral yokki zaten okadar calistik hala bekliyoruz
-
Kutuphanedeyim hic abartmiyorum bi cumleyi 10 kere okudum.Ama okudugumu bile fark etmeden.Kitlenmisim Durum vahim.Maksat vicdan rahat etsin bendeki
-
bir gün gelip atanınca bugünkü dertlerinizi hatırlamayacaksınız bile. ama iki şeyi unutmamanız gerek.
- bu iş her an hazır olma işi. sınav açılınca hazırlanma işi değil. sınav elbette ki açılacak. çalışmaya ASLA VE ASLA ara vermemelisiniz.
- bu işten keyif ve moral alacağınızı ummamanız gerekir. bu iş keyif işi değil. stres ve sıkıntı ile imtihan işi. moralinizin iyi olması size bir artı kazandırmaz, kötü olması da çalışmanıza mani olmaz. bir yer kazanan adamlar da bu yollardan geçiyor. bu dert tasa olmadan olmuyor. kimse bu yolda keyif alacağınızı size beyan etmedi. neredeyse 8. mülakatım, çok şükür işim var. hala mülakattan önceki gece uyuyamam stresten. bu hiç bir zaman bitmeyecek. moralsizlik ve stresi yenmeye değil, onunla yaşamaya ihtiyacınız var.
kolay gelsin, yılmayın. bu işe hakkını verip çalışan kimsenin sonuca ulaşamadığını görmedim daha.
-
@JanTinbergen insallah oyle olur hocam
-
@iktisatzede bir cümleyi defalarca okuyup bişey anlayamamak dahada ötesi okuduğunun bile farkında olmamak. Bu çok kötü bir durum ama okuyunca yalnız değilmişim dedim Beynim kafamın içinde ama düşüncelerimi yönlendiremiyorum okuduğumu düşünmem gerekiyor ama ben kim bilir hangi sıkıntı da boğuyorum kendimi.
-
işe başladıktan sonra farkettiğim gerçek işsizliğin en büyük avantajı geç uyanmak
-
-
Günde 1 saat ancak çalışabiliyorum
-
Valla bende bim e girdim part time takiliyom gunde 2 3 saatte ders calisiyom kpss puanimi sorana soyleyince sonrasinda ne isin var burda cumlesini duyunca artik sadece gulumsuyorum:)
-
Bende çalışmayanlardanim, somarip oturuyorum.Umut falan kalmadı
-
Aynen hiç sormayinnnn
-
Birileri başka şeyleri sıfırlarken biz moralleri sıfırlıyoruz . İnşallah bu sıfırlanan moraller yeni başlangıçların habercisi olsun da bekleyen ve emek veren herkes huzura kavuşsun .
-
Benim gibi 3. Senesi olup +85 le çaresiz oturanlara selam.
-
Arkadaşlar twitterda etkinlik var lütfen destek verelim
-
@ibnihaldun her türlü destek tam destek hocam
-
AB ile ilgili bir mülakata hazırlanırken, AB ile müzakereler duruyor mu, adaylıktan vazgeçiliyor mu gibi haberlerle karşılaşmak motivasyonumu çok düşürüyor.
-
Benim morali sıfır sıfır sıfır sıfır.
-
Bende kütüpaneye gelip çalışmaya çalışıyorum ama çok isteksiz ve amaçsızım hiç tanıdığım kalmadı buralarda insanlar ya atandı yada vazgeçti..
-
Foruma girince BMW reklamı çıktı bizi gaza mı getiriyorsunuz @Antimülakat @paretowilfredo