Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
@essra23 ik nin bi sey bildigi yok hocam
-
Daha sonra gm ye cagırlma ihtimali olabilir mi
-
@fablo ben de bunu merak ediyorum
-
Kasım ayı içinde geçen seneki gibi bir Halkbank Sınavı olacak arkadaşlar.
-
@keynesinabv uzman yardımcılığı ve müfettişlik için mi yoksa geçen yılki gibi servis görevlisi ile birlikte yüklü bir alım mı?
-
@0626 aynı mantıkla bir alım olacak.
-
@keynesinabv Hocam sizin kaynak ne birde sayılar belli mi ?
Benim çalışan bir tanıdığım da kışın gene alım olabilir diye haber yollamıştı geçen ay.
-
yedeklerin durumu ne olacak acaba? 1 tane bile yedek almadan yeni alıma mı çıkacaklar
-
@byteks1 Hocam bir arkadaşım genel müdürlükte uzman başka bir arkadaşımın da abisi yine orada müdür her ikisinden de bunu duydum
-
@keynesinabv Bu kadar çok haber geliyorsa doğrudur. Mülakattan elenen biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum
@toranj Halkbank bundan önce 2014 te servis görevlisi sınavı yapmış. Onda da hiçbir yedeği almamış.
-
@toranj yedek falan almaz Halkbank gördüğüm en saçma işleyişe sahip bankadır burası.
-
@keynesinabv halkbank teftişe bizi almadi cok sey kaybetti , daha da girmem
-
@shady1 daha iyi oldu haha
-
acaba alım yine sadece istanbul mu olur yoksa bütün iller için bir alım olur bu daha önemli aslında
-
@keynesinabv nasi gidiyo banka memnun musun
-
@shady1 başladıktan 9 gün Sonra bağımsız bir denetim firmasına geçtim iyiyim burada
-
@keynesinabv hocam inşallah doğru çıkar, ben de mülakatta elendim belki bu sene olur
-
@issiz-0 çıkacak dostum umarım müfettiş olursun
-
@keynesinabv yok hocam o kadar yüksekte gözüm yok servis olsun yeter, halbuki mülakat sorularına da doğru yanıt vermiştim olmadı belki bu seneye kısmet olur. duyumunuzu paylaştığınız için de teşekkür ederiz
-
ziraat servis alımı yapacak mı bu yıl bilgisi olan var mı