2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 diplomanız varken mezun belgesi götürülebiliyor ama geçici mezun belgesi oluyor mu bilmiyorum.
-
Referans yazmamız gerekiyor mu acaba
-
@vice-versa nereye yazcaz sence
-
Bu ileti silindi! -
@cicek33 hocam sagolun
-
Servis görevlisi mülakatları yarın başlıyor değil mi ?
-
@hayal9 evet yarın istanbulla baslıyor. Girecek arkadasım var
-
arkdaşlar servis görevlisi ne iş yapar sorusuna internette en güzel cevap bankanın ürünlerini pazarlanmak ve operasyonunu yapmak şeklinde özetlenmiş..daha önce banka mülakatına girdim ve eminim başkaaaaa? diye bir soru gelecek operasyon ne diyecekler falan daha güzel cevabı olan var mıdır
-
@reagan https:// www. bankakariyer. com/mobil/haber/230/neden-bankacilik-mulakat-sorusu-ve-yaniti.html burayıokumakta fayda var hocam
-
uzman yardımcısı ne iş yapıyor o halde falanda diyebilirler..ona da aynı işleri yapıyorlar fakat ilerde oluşacak etkin poziyonlar için özel olarak yetiştirilir tarzında ifadeler yazılmış..var mı bankada çalışmış arkadaşımız acaba
-
Bu ileti silindi! -
@erciyess pardon yanlış anlamışım soruyu
-
@erciyess teşekkür ederim yinede..böyle toplu halde bir göz gezdirmeye ihtiyacımda vardı
-
Ankaradan gelenler için otobüs mü tren mi daha kolay olur otele ulaşım açısından?Otobüsle gelecek olursam hangi otobüs terminalinde inecek şekilde bilet almalıyım?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@vice-versa @pareto_wilfredo bu pislik herifi atın buradan rica ediyorum
-
@0626 Ataşehir, dudullu istasyonlarından ulaşabilirsin çok yakın