2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ceska kadıköye metrosuna binip ayrılık çeşmesinde inerek Marmarayla yenikapıdan bahçelievler metrosuna bağlanabilirsin
-
@ceska pendikten kadiköye metroya binceksiniz. ayrılıkçeşmede inip marmaraya aktarma yapacaksınız ondan yenikapı duragında inip atatürk havaalanı metrosu olan m1a ya bineceksiniz sonra bahçelievler duragında ineceksiniz. eğer pendikte metroya yakın bir yerdeyseniz hiç trafik durumunuz olmaz. metro marmaray metro özetinde rahat ama cok kısa sürmez yani
-
@gonzaloluca nereyi merak ediyorsunuz sorun bildigimce anlatayım hocam
-
@zweigstefan Sabiha Gökçen'den otele nasıl gidileceğini soracaktımda öğrendim hocam yinede çok teşekkürler
-
@zweigstefan çok teşekkür ederim. Ben Ankara'dan trenle geleceğim İstanbul'a. Pendik tren garında ineceğim. Pendik tren garı ile Pendik metrosu arasında ne kadar mesafe vardır peki ?
-
Giren arkadaslarimiz az da olsa tecrubelerini paylassa keske
-
@ceska minibüse bineceksiniz eğer trafik olmazsa 10 dklık bir mesafe var.
-
bugun burdan mulakata giren oldu mu acaba bize biraz bilgi verebilcek kimse var midir
-
@hazalsule hocam mülakata giren kayıplara karışıyor :Dgünlerdir uzman yardımcılığı sayfasında kamp kurdum yok tek tük paylaşan olmuş neden yazılmaz hiç anlamadım inşallah paylaşırlar bu gruptakiler
-
@karamell hocam siz de o tek tük paylaşımları burada paylaşsanızz
-
@prsnll-adayı-52 hocam bu sitede halkbank uzman yardımcılığı mülakat başlığında 11. ve 12. sayfada bulabilirsiniz
-
Forumda yazdıkları silinen arkadaş ne yapmıştı? Aynı şehir için mülakata gireceğiz diye konuşmuştuk da kendisiyle, eğer yanlış bir şey yaptıysa bilmek isterim
-
Arkadaşlar bu hilton otele en yakin hemde hesapli olan hangi oteller var sizler nerelerden yer ayirttiniz acaba yardimci olabilecek var mi?
-
Hatay var mi arkadaşlar
-
Arkadaşlar ilk mülakatlar bugün mü başladı acaba?
-
@miskuruntu +1
-
@miskuruntu bi kaç kişi Red İstanbul adlı bir otelden bahsetmişti Hilton'a yakınmış bir de Zübeyde hanım öğretmenevi varmış. Fiyatları hakkında bilgim yok araştırın dilerseniz.
-
Arkadaşlar mülakatın ilk günü izlenimlerimi aktarayım sizlere;
İlk olarak otele mülakat satinden önce gittim.Kapıdan girer girmez hemen karşınızda halkbanka ait standı göreceksiniz.Orada mezuniyet belgenizi ve erkek adaylar askerlik belgelerini kimliklerinizle ile beraber standdaki yetkiliye göstereceksiniz.Yetkili mezuniyet ve askerlik durumunuza bakıp listeye imza attırıyor ve size hangi grupla gireceğinizi söylüyor(örneğin 12.gruptasın diyor)
Sonra bekleme kısmına geçiyorsunuz ve sizin grubunuzu çağırmalarını bekliyorsunuz.Sıra size gelince ilk olarak bilgisayarların olduğu bir odada kişilik envanteri testi ile 25 tane olayı içeren testi dolduruyorsunuz.Gayet kolay bunlar kafaya takılacak meseleler değil.Son olarak tekrar bekleme kısmına geçiyorsunuz bu sefer grup mülakatını bekliyorsunuz.Sizi grup halinde odaya alıyorlar.İki tane ik yetkisilisi sizi arkadan izliyor ve sizin tartışmanıza hiç müdahil olmuyorlar.En başta gereken bilgileri verip süre bitince sizi uğurluyorlar.Önünüze 4 tane olay içerek bir fasikül verecekler.Fasiküle adını yazıyorsunuz ve 25 dk kadar olayları okuyup notlar alıyorsunuz.Daha sonra olayları teker teker tartışıp fikir alışverişi yaparak çözüm üretiyorsunuz.Verilen olaylar gayet basit konular zorlanmazsınız.Siz grup olarak konuyu konuşurken ik yetkilileri sürekli not alıyor.Süreç bu şekilde sona eriyor.Yarın bireysel mülakat olacak onuda aktarırım.Herkese başarılar. -
@luthor hocam saolasın bilgi için. Ben bişey soracağım orada elbise değiştirmek için biyer veriyolarmı acaba ben sabahtan gideceğim mülakat 12 de o saate kadar takım elbiseyle gezmeyim
-
@gonzaloluca Mutlaka vardır hocam bilmiyorum açıkçası.