2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
-
@bendelidegilim bu konuda herhangi bir bilgim yok ya
-
20-21 Şubat Bursa için giriyorum arkadaşlar var mi o tarihlerde girecek ?
-
@byteks1 evet Aksaray
-
@merhuume ben varım:-) saat 12.00 ve 13.00 sizin nasıl?
-
arkadasşar hepımıze oncelıkle hayırlı olsun,bu anket sadece ıkı sorumu tc nosu ve mulakta katılcakmısnız dedi ikki soruyla bitti bumu yani?yok referans ıstıyor falan demıslerde bazı arkadaslar ,anktten snra baska bırsey yapmya gerek yok demi
-
@has37 İstanbul dışında ikamet edenlere 3 soru hotel de kalacak mısınız diyor bir de o kadar
-
@nles bende 19-20 bursa için giricem inşallah bursa kaç kişi alıyor acaba
-
@nles benimde aynı tarih
-
@hilalp benimde 6 ve 7 sinde ne yapabiliriz
-
arkadaşlar 1 eylül 2018 de tecilim bitiyordu ama ben bozup şubat celbi için başvuru yaptım. sınavı kazanınca tekrar tecilimi uzattım ve tecilim 1 temmuz 2018 olarak gözüküyor. bu durum benim için sıkıntı olur mu? bilen var mı acaba
-
Arkadaslar 5 ve 6 mart yok mu? Bir araya gelebilirdik otelde filan?
-
Arkadaşlar hepimiz için hayırlı bir süreç olsun İnşaAllah. Ben de Gaziantep'ten Gaziantep için 12-13 Mart saat 12.00 ve 13.00 te mülakata gireceğim . Henüz Gaziantep için yazan görmedim. Sadece Bir gece konaklama imkanımızın olması hiç bilmediğimiz bir şehir için gerçekten sıkıntı. Bence de ik yı arayıp öğrenelim ve bir gece daha konaklama olması için ısrarcı olalım . Bu konuda ön tarihlerde mülakata gidecek olan arkadaşlardan hiç kalacak yakını olmayanlar nereyi ayarlayabilirse paylaşabilir mi rica etsem.
-
@herhangibiri acaba günlük ev kiralasak mi diye düşünüyorum mesela o gün mulakati olan bi kac kiz toplanip kiralanabilir erkeklerde kendi aralarnda toplanip kiralarlar sonucta bi gece kalcaz sadece
-
@petunya 7 si 12.00 8 marttaki 8.30
-
Arkadaşlar az önce insan kaynakları ile konuştum
Sadece 1 geceyi banka karşılıyor yani ilk mülakat öncesi gece kalmak istersek kendimiz ödeyecekmişiz -
ben aradm sadece 1. mülakat tarihinin olduğu geceyi karşılıyorlar bu şekilde ayarlandı yapabileceğimiz bir şey yok deyip kestirip atti.benm sabah 8 de olcak mulakatim nerde kalcam nasl yetisecegim konusunda hic bir fikrim yok şuan
-
@hilalp hangi şehirden gideceksiniz
-
@birgarip Samsun
-
@hilalp o zaman gece yola çıkıp sabahına orda olacaksınız otobüsle gidecekseniz
Ben böyle yapmayı düşünüyorum malesef