2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@yaseminnnn mantıken kesinlikle böyle bir şeye izin verilmez diye düşünüyorum. Çünkü 3000 kişiyiz herkes +1 le gelse önünü alamazlar. Ancak kendi imkanlarınızla kalabilir kardeşiniz
-
@pmb 3 katı mı çagırılıyor mülakata
-
Arkadaşlar bu tek gün konaklama işine fazla takılmayın ya otel ve genel müdürlük çok merkezi bir yerde hava alanı istasyon gar hepsinden çok rahat ulaşım sağlarsınız ha biraz uykusuzluk yorgunluk olur ki bu sorunları da herkes yaşayacağından herkes eşit şartlarda merak etmeyin
-
@divane öyle bir muhabbet dönüyordu facebook gruplarında ne kadar doğru bilemiyorum ama çok kişiden okudum
-
@pmb yinede teşerkrler merak ediyordum bu konuyu
-
@divane evet konya
-
7-8 mart Kayseri var mı acaba sadece 2 kişi gördüm bu kadar az olamayız
-
@birgarip çok masraflı olacak benim için.konya için alınacak kişi sayısında bilgimiz olsaydı keşke ::
-
28 şubat 1 mart uşak var mı acaba?
-
@hayal9 bende kayseri
-
Şehrinize kac kisi alinacagini merak ediyorsaniz subeye sorun arkadaşlar. Aşağı yukarı bir rakam söylüyorlar. Benim memleketim küçük bi yer olmasına ve üç tane şube olmasına rağmen bankadaki müşteri temsilcisi 7-8 kişi alınır dedi . Şaşırdım.
-
@prsnll-adayı-52 hangi il arkadaş
-
@erciyess 4 kişi olduk
-
@divane ben varım
-
Arkadaslar Kastamonu icin mulakata giden yok mudur
-
Arkadaşlar iki kişilik odalar 260 tlymiş, önceden iki kişi ile anlaşıp kalınabilir bence
-
@cokgizliissiz hoşgeldin aramıza 3 kişi yiz sanırım şuan için:)
-
@marshallkeyness yakın çevre otellerde 150 tl olan yerler de var bilginiz olsun.
-
Ben bu anketi iki defa doldurdum. Bakayım dedim anket en baştan acildi
-
@marjinalfaydali benim tercihim hakkari 19-20 mart batıdan doğuya doğru sılanamış tarihler hakkari van mardin ve şırnak aynı gün daha doğusu yok sanırım son gün 20 mart diye düşünüyorum