2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@haticeaydinn 22-23 şubat afyon için beninde hocam
-
@smry, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@derya88 anladım hocam 4 kişi baya azmış üzüldüm.Hakkımızda hayırlısı olsun artık benim de mülakatım saat 8 de
adıyaman için 4 kişi mi alınıyor
-
@iktisat-yaman biz Tekirdağ için çıkarımda bulunduk adıyaman için bir fikrim yok hocam
-
@iktisat-yaman ben varım bilmiyorum vardır sonuçta 3 katını alacaklar
-
@aksakrekabet Alımı az olan illerin grup mülakatının birlikte olma iht var mı acaba ?
-
@aksakrekabet Geçen sene mülakata giren bir arkadaşım grup mülakatında 10 kişi oluyor demişti .
-
@yelboqa, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@iktisat-yaman ben varım bilmiyorum vardır sonuçta 3 katını alacaklar
Hangi ile kac kisi alinacak ogrenebileceğimiz bir kurum yok mu
Mulakatlarda ne soracaklar grup mulakatini ilkkez duyuyorum nasil calismamiz gerekiyor tecrübeli arkadaslar bilgi verebilir mi -
Bu grup mülakatı nasıl oluyor ? Mesela ön plana çıkmak isteyen tipler olur çok konuşursam beni alırlar diye boş konuşanlar olabilir. Ahmet Çakarın dediği gibi sevmemm öyle insanları. Acaba grup mulakatında hangi kriterlere bakıyorlar ? Ekip çalışması mi ? Yoksa kim bunların arasından sivrilebilecek mevzusu mu ?
-
@ceska belirtmis oldugunuz gibi gereksiz konuşmaya çalışan olabilir. Hatta belki bu kaçınılmazdır. Fakat mülakat komisyonu lüzumlu lafla lüzumsuzu elbette ayırt edecektir. Kafanızı yormayın.. İşleri bu.
-
grup mülakatında işletme muhasebe gibi derslerden alan bilgisine gerek var mı acaba çünkü geçen sene sanırım bir şirketin kar zarar durumunu gelir tablosunu grafikleri falan vermişler bunun üzerine bir mülakat olmuş nasıl çalışmak gerek
-
arkadaşlar sabah 08:30'da başlayan mülakat kaçta biter ona göre bilet alacağım da ?
-
@essra23 turkce bilmek ve grafik yorumlamak yeterli. Amac tezini savunabilmek yazilanlarda bir dogru yok bu yuzden herkesin bi fikri olabilir. O yuzden grupta kim kendini iyi ifade ederse o kendini öne cikarir bu kadar
-
Kütahya için whatsap grubu kuruldu. Gruba katılmak isteyenler bana özelden ulaşabilirler
-
Adiyaman icin2 mülakata katilan yok mu
-
Çekmeköy den Kadıköy'e gitmek ne kadar sürer bilgisi olan var mı ayrıca otele yakinimizi getirebilirmiyiz yoksa dışarda mı beklicekler bizi
-
görüntü kirliliği sebebiyle kadırılmıştır. Lütfen linkleri kısaltarak atalım.
-
Arkadaşlar afyon grubu varmı bi bilgilendirirseniz
-
@duyguuu37 Çorum için mi gireceksiniz mülakata? Benim de 5-6 Mart'ta ondan sordum
-
görüntü kirliliği sebebiyle kadırılmıştır. Lütfen linkleri kısaltarak atalım.
-
HATAY MULAKAT WHATSAPP GRUBU @instinct