2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@yelboqa
Face halkbank kapalı grubuna bi bakın hocam, orada istediğiniz şeyi bulabilirsiniz. -
@onuktekin ilerlemek gisede?
-
@zenginmemur daha girdiğin sınavın en olduğunu bilmiyorsun gişe diyorsun benim de bir çok arkadaşın da sinirini hoplatıyorsun!
-
@edbyt teşekkür ederim bakarım
-
69 aldım Erzurum için mülakata girmeyecem özel bi sebepten dolayı.Herkese başarılar dilerim.
-
İİBF li bir kardeşimiz destek verebilirsek iyi olur.
-
@zenginmemur bilmiyosunuz madem ben söyleyim gişede derken giseci diye bi pozisyon yok ilerlemek derken aynen ilerlemek müdür hatta bolge müdürü bile olabilirsiniz uzmanla aradaki farkı bu kadar buyutmeyin servisi de kucultmeyin
-
@nikola-tersla yok bn gayet iyi biliyorum servis gorevlisi=Gise banko hepsi ayni yola cikar.Bir seyi fark edemmesisin.Kamu bankalari belki 10 yildir banko gorevlisi ilanina cikmiyo?Cunku acigi 2 yilliklar yerine 4 yillik iibflerdennyada lisans mezunlarindan karsiliuo bunlari bil ogren sonra yorum yap.Ha bu arada sence biz bankada ne olarak baslayacagiz cevabini cok merak ediyorum Oyle yonetmen yardimcisi pazarlama operasyon falan deme bunlarda gisedir
-
@cnn44 bak giseci demem konjokturfen dolayi bankalar artik banko gorevlisi almiyo burdaki acigi bizlerden karsiliyo
-
@cnn44 soyle hani herksesin bahsettigi o bankada gisede calisip 2000 lira maas aliyolar dedigi direk bu kadro oluyomus.Bilmeyenler ogrensin.Ama her seye ragmen sartlar iyilsestirilirse bi sicrama olarak bizler icin mukemmel olur.Ha bu arada mülakat var bu isin sonunda
-
@zenginmemur uzmanın yaptığı iş bizden çok da farklı ve fazlasıyla rahat değil. Aldığı para da milyarlar kadar farklı değil. Sana burda yönetmen vs. Olarak işe başlıyorsun da diyen olmadı. Herkes ne yapacağını çok iyi biliyor ve senşn gibi küçümsemiyor işi. Memnun olmayan mülakata girmez arkadaşım basit bu kadar. Sana müdürlük teklif ettiler de gitmedin mi
-
@nikola-tersla ben farkli ne yazmisim.Sen bana laf atmisin girdigin sinavi bilmiyosun diye simdi kendin giseyi tanimlamisisin
-
@zenginmemur ok :))
-
@zenginmemur ben gayet iyi biliyorum servis görevlisinin tanımını senin gişeden yükselemezsiniz tarzı yorumun olmamış sadece operasyondan da başlayabilirsin şubenin ihtiyacına göre olan şeyler bunlar servis görevlisi olarak başlayıp direkt pazarlamaya alınan arkadaşlarım var maaş konusunda piyasayi biraz araştırırsanız pozisyon ve ilk giriş olarak en yüksek veren bankalar ziraat ve halkbanktir maaşı pozisyonu vs beğenmeyebilirsiniz ama bunu dile getiris şekliniz önemli neyse umarım işi hakkıyla yapacak hak eden insanlar kazanir
-
@cnn44 Hocam ben usandım tartışmakta bunlarla
-
@cnn44 giseyi kabul ettin ya benim icin o onemli
-
https://chat.whatsapp.com/60x6GsR1u203AsvM8EUCI2
Adiyaman icin katilin arkadaslar -
@zenginmemur siz de yükselmeyi kabul ettiyseniz sorun yok gişeyi inkar edende yoktu zaten
-
@grimmjow arkadaşlar benim de Sinop. 5-6 mart için whatsapp grubu varsa girebilir miyim ?
-
En az 1 yıl gişede çalışmak zorundasınız. Olağanüstü bir durumda geçici görevlerle başka pozisyona geçseniz bile bir yılı doldurmadan banko hizmetleri asistanı görevinden çıkamazsınız. Ama sizlerle beraber personel açığında ciddi azalma olacak. Bu sebeple gişede daha uzun süre kalabilirsiniz.