2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Adıyaman icin whatsap grubu. Kuruldu mu kurulduysa linkini gönderebilir misiniz
-
Arkadaşlar mülakat sonuçları aynı anda açıklanır degil mi ? Yani önce girenlerin sonucunun daha önce açıklanması gibi bir şey olabilir mi
-
@prsnll-adayı-52 bence olabilir hocam ama bu sadece tahmin çünkü her şube kendi işlem yapacağı için başlatabilir hatta uzman müfettişlerin bizden önce açıklanabilir sonuçları
-
@prsnll-adayı-52, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar mülakat sonuçları aynı anda açıklanır degil mi ? Yani önce girenlerin sonucunun daha önce açıklanması gibi bir şey olabilir mi
bu çok mantıklı da olur ayrıca çünkü şehir şehir girdik sonuçta mülakata hepsini biriktirip açıklamaları süreci çok uzatır bu da bankacılık gibi dinamik bi alanda bankanın da aleyhine olur diye düşünüyorum
-
Hem şubatta mülakata giren birini sanmıyorum ki nisana mayısa kadar bekleticeklerini.nasıl olsa eğitimler istanbul da olucak 1000 kişi aynı anda eğitime gitse..ne bileyim zorbence banka acisindan
-
@prsnll-adayı-52 herkesin mülakatı aynı anda açıklanıyor .... ve sonrasında kazananların hepsi egitime alınıyor
-
@feride3 kazananların hepsi aynı anda eğitime alınmıyor. mulakatta olduğu gibi kısım kısım çağrılıyor
-
bilseydim uzmanlığa başvururdum. Sorular servis görevlisi ile benzer olacakmış.
-
@grimmjow hayir hocam Kastamonu icin
-
@akkygsz artık gerçekten bu tarz yorumlardab kusacam. Niye tartışma yaratacak paylaşımlarda bulunuyorsun. Bu tarz düşünceniz sizde kalabilir paylaşmayabilirsiniz. Guy olan herkes ağlar, vmy ler ağlat. Bankacılık para yok derler. Yeter artık ama ya. Sana yetmicek 2000 ₺ ama başkasına yetecek. Öznel yprumlarınızı kendinize saklayın. Gerçekten çokkk sıktınız!!! Mülakatlar başlıcak. Adamlar hala para derdinde. Kardeşim sen en iyisi girme mülakata. Başkasının daha ihtiyacı varsa hakkına girme. Ne sen buralarda ağla. Nede başkası
-
Arkadaslar kendi moralinizi bu surecte bozmak icin cabaliosunuz yol gidis kalma iste tarihler hatta uzman ve mufettis yardimcilari ile ayni mulakati bile dusunenler olmus yapmayin boyle kurul hakkimizda dusundugumuzden cok sey bilecek merak etmeyin,ben Kayseri den gidecem ilk mulakatim 8 de sabah bozmayin moralinizi ilginc sorulara takilmayin sureci biraz kafanizda olumlayin insallah muaffak oluruz lutfen mulakatlara dair konusalim.
-
Ayrıca mülakatın iki aşamalı olmasına iyi taraftan bakalım bence. BIr aday belki tek başına ifade edemeyeceğini grup içinde ifade etme imkanı bulucak. Bence daha iyi.
-
@akkygsz başvursaydınız o zaman arkadaşım..
-
@yelboqa @iktisat-yaman
adıyaman için ben de varım arkadaşlar. facebookta halkbank kapalı grubunda da 7-8 kişi vardı adıyamandan için; ama watsap grubu var mı bilmiyorum. -
arkadaşlar anket ad tc ve konaklama sorularından mı ibaret ?
-
@akkygsz Her seferinde "2.000 tl maaşlı servis görevlisi" diyerek hem bu işi yapanlara hem de yapacak olanlara saygısızlık yapıyorsunuz. Facebook grubunda da aynı şeyi yapıyorsunuz. Bunları illa ki dile getirmek istiyorsanız burada bu sözleri sarfedip insanları zehirlemek, insanların canını sıkmak yerine arayın insan kaynaklarını onlara söyleyin. İnsan kaynaklarını aramak,konuşmak sandığınız gibi çok fazla vakit alan bir şey değil.
Mülakata katılmamak gibi bir opsiyon da var.Katılacaksanız da bilin ki iyi bir bankada başlama şansınız olacak.Bu işin piyasadaki maaşı bu.Çalışıp ilerlemek kişiye kalmış durumda. -
@edbyt WhatsApp grubu face grubu ikisinden de haberim yok gerçekten
-
@selim7597 Evet hocam.
-
@onuktekin sağolun hocam
-
@selim7597 Rica ederim.