2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Yeter be begenmiyosaniz girmeyin mulakata o zaman.kalabalik etmeyin bari gercekten bankaci olmak isteyenlere birakin meydani elestircegnze
-
Katiliyorum ben cok istiyorum mesela
-
En erken mülakatlar ne zaman basliyo arkadaşlar. Zaman bu süreçte cabuk geçiyor sonuç beklemek gibi değil..
-
@prsnll-adayı-52 en erken 11 şubat gördüm facede hocam. ne kadar doğru bilemiyorum
-
Grup mulakati sizce nasil olmali daha once hic girmedim
-
Umarım bu yazdığımı servis mülakatına girecek herkes okur. Grup mülakatında geçen yıl yapılan 9 kişilik gruplar halinde bir masa etrafında vaka çalışması analizi yapılıp bir tartışma yapılarak sonuca bağlanılmak istenen bir mülakattır.
Vaka çalışması analizi nedir? Önünüzde 3 ya da 5 ya da 7 sayfa notlar gelir. Bu notlarda birkaç ürünün çok çeşitli özellikleri verilir. Karlılık maliyet performans pazar payı gibi gibi. Size belirli bir süre verilir kendinize notlar alırsınız sonra işletme olsanız hangi ürünü seçerseniz böylece tartışma başlar. Herkes birbirini ikna etmeye çalışır. Sizden ortaklaşa bir ürün seçmeniz istenir ve son olarak içinizden bir kişi o ürünü neden seçtiğinizi anlatır.
-
arkadaşlar az önce anketi doldururken banka mülakatına katılacak mısınız sorusuna yanlışlıkla hayır cvbnı verdim. bunu nasıl düzeltebilirim, hakkım kaybolmus mudur
-
@birvarhiçyok degisik bir mülakat sekli olmus bu senede oyle mi yaparlar
-
@hayat06 hocam merak etmeyin sorun olacağını düşünmüyorum. Ama anketi tekrar doldurun. Ben insan kaynaklarını aramıştım iki defa doldurmanın sakıncası olmuyormuş. Ama emin olmak icin siz de arayip durumunuzu izah edebilirsiniz.
-
@iktisat-yaman bilmiyorum
-
kişilik envanterindede olay şu: adam sana 30 soru sorar sonra bu sorulardan bazıları yine karsiniza cıkar tutarlılık varmı, dürüstmüsün diye kontrol edilirsin. böyle bir testtir. panel mülakatınıda birçoğunuz biliyordur. iki veya daha çok kişiden oluşan bir komisyon vardır önünüzde sizinle sohbet havasında geçen soru-cevap vardır. olaylar bundan ibaret
-
@prsnll-adayı-52 teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba,maaş konusunu çok fazla düşünmeyin bence.ilk hedef mülakatı kazanmak olsun.emin olun ilerleyen yıllarda ünvanınız artıkça ortalama maaşınız a Grubu memuriyetteki çoğu kişiden fazla olacak.özel sağlık sigortanız olacak.maaşınız brüt üstünden yatacak.bankadan emekli olursanız yüksek maaş almaya emeklilikte de devam edeceksiniz.bankacılık çok zor bir meslek ama işsizlik daha zor.bankada her yönden kendinizi geliştirme şansı da yakalayacaksınız
-
@kamucuiibf hocam guzel bir yazi aynen sonucta her sey insanin elinde dir.bir yerden baslamak insana daha cok calismayi ve uretkenligi de getirecektir.artik hayattan soyutlamayarak yogun bir is hauatina raziyim.insanlar ne yapiyprsunuz sorusuna bankaciyim demek sanirim parasindan daha onemli su an benim gozumde
-
@grimmjow Bende varim hocam 5-6 Mart Sinop için.
-
@kamuguy hocam yanlış kişiyi etiketlediniz galiba yazdiklariniz benim iletimle ilgili.
-
Arkadaşlar bu anketten başka yapmamız gereken bir şey Yok dimi ben sadece anketi doldurdum başka bişey yapmadım
-
Arkadaşlar konaklama ile ilgili bişey soracağım. İnsan kaynaklarını aradım cevap vermedi. İlk gün mülakatım saat 12 de ona göre sabah bilet almayı düşünüyorum. Sormak istediğim durum şu sabah saatlerinde otele giriş yapabiliyor muyuz?
-
@alinail Hocam bi arkada bu konuyla alakalı bi yerde açıklamıştı. Mülakat öncesi kıyafetlerinizi değiştirmeniz ve eşyalarınızı emanet bırakabilmeniz mümkünmüş. Ancak otele giriş mülakata saatinden sonra yapılacakmış.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prsnll-adayı-52 tabiki suan mülakatin oldugu bir alimdan bahsediyoruz.Ve toplamda 1000 kisi istihdam edilecek ve 65000 basvurudan siyrildik.Bunu kimse gozardi etmemeli artik devir cok farkli alimlar cok az a grubu tikanmis vaziyetteyken tabiki insallah hepimiz geceriz ama.Olmuyo iste maas konusuna gelince deniz astsubayi olan bir memur 4000 lira maas alirken sadece ygs puanini alim yaparken.Bizler 4 yil arti 2 3 yilda alan icin emek veriyoruz aldigimiz maas 2200 bu adaletsizlige karsiyim.Daha iyi yerler var ama kpss sinavinda karsilastigimiz bi olumsuzluk bir yilimiz heba ediyo iste benim anlatmak istedigim bu
65000 kisi mi basvuru yapmis nerden ogrendiniz