2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@clandestin iş yükü durumu nasıl arkadaşınızın ?
-
Arkadaslar ise yeni baslayan biri evlilik durumunda ne kadar sure izin alabilir ya da alabilir mi bilen biri bilgilendirirse cok sevinirim
-
@nikola-tersla işinden memnun, genel müdürlük çalışma koşulları şubeye göre daha rahatmış.
-
@merhuume 3 gun
-
Arkadaşlar yanilmiyorsam ilk mulakatlar pazar-pazartesi. Gıricek olan var mi
-
@has37 al benden de o kadar arkadasimbende bulundugum ilden farkli bir il yazdim,kurulun sorularini buna dair ozelden konussak guzel olur
-
@grimmjow bende 5 ve 6 mart
-
Arkadaslar grup mulakati gecen sene soyle olmustu 10 kisi aliyor bi salona yuvarlak masa etrafinda oturuyorsunuz ve koselerde sizi izleyen kisiler oluyor onlar hic midahale etmiyirlor sadece sizi izliyorlar. Onunuzde 8 10 sayfalik metinler var 3 tane urun oluyor iste o urunlerle ilgili piyasa paylari getirileri maliyetleri gibi istatislikleri var 15 dakika okuyosunuz not alabliyosunuz sonra 20 dakika tartisiyorsunuz hangi urune yatirim yapilmali son 5 dakika da biri aciklama yapiyor gecen sene boyleydi envaterde dogru yanlis yok sizi tanimaya yonelik 150 soruydu sanirim yanlis hatirliyo olabilirim rakami onemli olan tutarli cevaplar vermek atiyorun 10.soru da dedikodu yapmayi sevmem isaretlediniz sonra 70 soruda yapilan kulislerden haberdar olurum evet derseniz celiski olur buda sizi dogru yansitmaz ayrica 1.mulakat soninda kalma gibi bi durumda yok.
-
@penguen biraz daha ayrıntılı Bilgi verir misiniz
-
@cokgizliissiz mulakat günü 18inde olan biri 17sinde giris yapamıyor mu
-
Arkadaşlar Önemli!
Mülakat tarihleri değişmiş
-
@suni Benim 19-20 Martta olan mülakatım 4-5 Marta alınmış. Herhangi bir bilgilendirme gelmedi, tesadüfen fark ettim. Herkes kontrol etsin değişen var mı başka?
-
@suni Benimde değişmiş 22-23 şubat olan, 19-20 şubata alınmış
-
Hayret bişey benimde değişmiş insanlar uçak bileti ayarladı be o tarihlere yazıktır
-
@bovaryy Herhnagi bir bilgilendirme geldi mi peki? Ben bilet almadan önce son kez kontrol edip alayım diye düşündüğüm için fark ettim. Yoksa bileti ieriki tarihe alacaktım. İhmalkar davranmışlar
-
@friedman98 Ben de bilet almak üzereyken fark ettim.Umarım geç olmadan birileri de fark eder
-
Arkadaşlar hepimizi mağdur ettiler 2 kişi gidiş dönüş dört tane uçak bileti aldım ve şuan çöpe gittiler. Sinirlerimizle mi oynuyorlar bizim ya ?? İky arayan var mı ?? Mağduriyetimizi giderecekler mi ??
-
Yaziklar olsun yaaaaa yaptiklari ismi smdi
-
haydaaaa bilet almıştık benimde tarih değişmiş dalga geçiyorlar sanırım ?
-
@suni haber verdiğin için çok sağolun hocam. Benim 12-13 şubatta saatleri değişmiş.