2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@luthor Ben Bitlis için geliyorum. Büyük ihtimalle Şırnak'tan gelecek arkadaşla aynı tarihtir mülakatlarımız. 19-20 Marttı güncelleme sonrası 4-5 Mart oldu
-
Anketi tekrar doldurmamız gerekir mi
-
@prsnll-adayı-52 ben doldurdum
-
@nikola-tersla teşekkürler hocam. Ben de doldurayim bari ne olur ne olmaz.
-
Arkadaşlar ben linki açamıyorum. Tarihi kontrol edeceğim size zahmet bi atar mısınız?
-
https://www.halkbank.com.tr/11635-mulakat_bilgilerinde_guncelleme
Halkbank duyuru yayınlamış.
-
Işe başlama tarihini tahmin edebilen var mi arkadaşlar.
-
@prsnll-adayı-52 son mülakat 6 Mart sanırım nisanin başında ise başlanır çok büyük ihtimal
-
Herkese mail veya mesaj gitmeliydi bence. Sonuçta duyuru sayfasını takip etmeyen çok kişi var veya buraya bakmayan. Belki yarın bilgilendirme yaparlar bilemiyorum. Yine de facebook kullanan arkadaşlar varsa bu durumu yaysın lütfen
-
@busus Promosyonlu Thy de değişiklik yok galiba. Yarın iky arayacağım ilk iş. Şimdi bankaya olan güven de sarsıldı ya gene değişirse ya da çok şikayet olur tekrar eski tarihe geri dönerse ???
-
Mesaj kaldırılmıştır
-
Mesaj kaldırılmıştır
-
Bu kadar saçma bir iş olamaz kimse kimsenin umrunda değil benim de yandı bu gidişle uçak biletleri düşünmeden yapılmıs bir hereket
-
Ya arayalım değiştirmesinler of
-
Ben sisteme giremiyorum şifre sürekli hata veriyor.. Aynı problemi yaşayan var mı??
-
@suni Tamamdır sağ olun.
-
@luthor Rica ederim
-
değişme sebebi büyük ihtimal ilgöç arkadaşlar. İlgöçe girmeye puanı olan adam o servis görevlisinde 1 sene kalmaz. neresinden tutsan elinde kalıyor. söyleyince biz suçlu oluyoruz
-
@suni Yok hocam herhangi bir bilgilerdirme gelmedi ben de senin sayende gördüm.
-
@bovaryy Hata burada işte. Mesaj veya mail gelmeliydi bence. Çünkü ben de bilet öncesi bir bakayım diye teyit amaçlı kontrol ettim yoksa benim de haberim olmazdı