2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@haticeaydinn Ben yeni fark ettiğim için aramadım henüz. Yarın ilk iş arayacağım. Bu arada gerçekten çok üzüldüm mağdur olan çok gibi
-
@periaruz Rica ederim. Keşke daha önce fark etmiş olsaydık, belki de yeni değişti.
-
Benimde 4-5 mart olan mulakatim 21-22şubatta olucak. Haber veren arkadaştan Allah razı olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@suni evet uçak biletimi almıştım oteli de ayarladım. yarın arayacağım eğer bu saçmalığa devam edecekler ise ben şahsen savcılığa gidip mağduriyetimi belirteceğim. ortak bir dilekçe yazıp savcılığa verebiliriz isterseniz
-
Birer gün öne çekilmiş ve sabaha alınmış.Öğlen saatinde girecektim ne güzel bu durum hiç işime gelmedi.
-
@prsnll-adayı-52 Rica ederim, sizden de razı olsun.
-
@eomer birer gün mu hocam. Benimki neredeyse iki hafta öne çekilmiş.
-
Mesaj kaldırılmıştır
-
@prsnll-adayı-52 hocam anladığım kadarıyla Şubat'ta olanları çok geriye atmamışlar.Benim mülakatım ilk haftaydı zaten.
-
@duranvarlık hocam ucak biletleri nasil yaniyo degistiremiyomuyuz?
-
@eomer Benimde oyle olmus.1 gun one atmislar sanirim oda ilk gun zaten.
-
@zenginmemur promosyon almıştım valla değiştirmezler
-
@duranvarlık ne yapmayi dusunuyosun dostum peki yarini bekleyelimmi
-
@haticeaydinn değiştirebiliyorsunuz bilet tarihini ama fark alıyorlar sanıırm
-
Böyle saçmalık görmedim ya uçak biletleri rezervasyonlar her şey yandı sil baştan masrafa mı gireceğiz zaten iş güç Yok nerden para bulacağımızı şaşırıyoruz. Bir de tesadüfen öğrendik yani pes
-
aslında bu tarihler daha iyi olmuş çünkü çok uzuyordu işe başlama nisanı mayısı bulurdu. ama tabiki açıkladıktan sonra değiştirmek mağdur etti herkesi.
-
Bu kadar işsiz güçsüz insanı istanbula çağırarak mağdur etmişti halkbank. Şimdi mülakat tarihlerini değiştirerek ben dahil çoğu kişinin biletleri ve otel için yaptıkları masraflar yandı. Şimdi uçak biletlerimin yanmasına mı yanayım yoksa bir daha aynı masrafı yapacağımamı.. Tebrikler halkbank işe başlamadan bu kadar kişiyi mağdur ettiğin için!
-
Arkadaşlar acaba banka personele sıkıştı da süreci mi hizlandiriyo??
-
Arkadaşlar Şırnaktan bir arkadaş vardı.Son tarih onunkiydi galiba.Onun kaçına alındı okuyorsa bir cevap versin.
-
@busus Hocam ben Araf’ım ama değiştiremiyoruz dedi thy