2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Herkes mulakati kazanmis da sonrasini degerlendiriyor sadece 1000 kisi aliniyor
-
@iktisat-yaman ilk para yatirdigimiz zaman gisede calisan banka gorevlisi soylemis
-
Arkadaşlar otelde yer ayırtmamız gerekiyomu bilginiz varmı
-
Ben oteli aradım sadece mülakat günü kalacaksanız onu Halkbank ayarlıyor dedi ama önceki günlerde kalacak olan oteli mutlaka arasın arkadaşlar
-
@bovaryy bildiğim kadarıyla Halkbank'ın anketini doldurmak yeterli. Ancak çalışma ili tercihiniz İstanbul ise kalacak yeri kendiniz ayarlıyorsunuz. (Zaten ankette de kalacak mısınız diye bir soru çıkmıyormuş İstanbul'u seçenler için. )
-
@zenginmemur tesekkurler hocam
-
Burgun onceden gidecekler icin kalacak yer alternatifleri hakkın da bilgi verecek olan var mi
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
Iki mulakat yapiliyor toplam 10-15 dakikada insanin bu ise uygun olup olmadiklarini nasil anliyorlar?
-
Ilk mülakat ayın 11 inde miydi arkadaşlar. Yani 5 gün sonra. Umarım giren arkadaşlar bilgi verirler nasıl geçtiği hakkında.
-
ilk girenler paylaşsın lütfen ne sorduklarını
-
uzman ve müfettişlerin mülakatı bu hafta başladı facebookta falan hiç giren yok mu nasılmış şu grup mülakatı biraz bilgi verseler ya
-
@essra23 aynen bende çok merak edip baktım. youtube de yazdım birkaç örnek var
-
@onuktekin facebook da yapıyorsunuz derken siz beni facebook da gördünüz mü çamur atıyorsunuz? Benim facebook hesabım yok kardeşim. Bilmediğiniz şeyler hakkında atıp tutmayın.
@tuuba42 başvuru aşamasında böyle bir mülakatın yapılacağından haberimiz yoktu. Boş boş yorum. tartışmaya bile değmez.
@83istanbul asıl klinik vakaya gelelim. Gerçekleri duymak ağır geliyorsa o sizin sorununuz. Geçen sene uzman kadroları için yaptıkları mülakatı bu sene servis için yapıyorlar. 2014 de bölge müdürlüklerinde yaptıkları sınavı şimdi sadece İstanbul'da yapıyorlar. İstanbul servisi seçenlerin otelde kalma hakları yok. Pansiyon bile ayarlamamışlar. Sen bunlara razıysan, semer vuran çok olur. Biz burada şikayetimizi dile getiremeyeceksek niye varız? Sizin hoşlanacağınız tozpembe yazılar yazmak zorunda değilim. Bana "ağlak" demeye getirmişsiniz lafı. Sizin gibi susacağıma ağlarım daha iyi.
-
@akkygsz istemiyosan girme mulakata ne kasıyon
-
@akkygsz Öyle diyorsanız öyledir.Burada yazdığınızı kopyala yapıştır yapan biri var demek ki.
Hakkınızda hayırlısı olsun. -
@akkygsz toplu olarak isyan etmişsinde muhatabın biz değil. Memnun değilsen gereken yerlere derdini anlat kardeşim. Kimse sana hakkını savunma demiyor. Ama burda yapma bunu. Mülakata kalan insanların hepsi işe başlama heyecanında. Yıllardır işsizi var psikolojisi bozulanı var. Sende kalkmış yok çalışma şartları böyle yok şöyle. Senin muhabatın burası değil. Münakaşa yaratacak yorumlar yapmayın arkadaşım.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@akkygsz Öyle diyorsanız öyledir.Burada yazdığınızı kopyala yapıştır yapan biri var demek ki.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Bu da öyle düşünmemi sağlayan iletilerden biri.
https://hizliresim.com/NZkBJX
Siz değilseniz kusura bakmayın. -
Arkadaşlar halk bankası genel müdürlükte çalışmak için onun ayrı sınavları mı var
-
@marshallkeyness servis görevlisi olup genel müdürlükte de çalışan var. Bir arkadaşım servis görevlisi ve muhasebe bölümünde çalışıyor.