2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@pembeseker hocam hotelin oldugu yerin ulaşımı cok kolay eğer evinizden beşiktaşa geçersiniz ordan vapurla kadiköy ordan metroyla yenisahra duragında inerseniz orası otelin hemen yanı. eğer evinizden metrobüs yakınsa onunla da uzuncayır duragında inip yine metroya binerek yenisahrada inerseniz trafiksiz rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
-
@ali1703 hocam benim Mart 18-19 galiba yanlış oldu
-
otelin karşısında avm varmış yemekler çok pahalı olursa orada yeriz artık. sadece kahvaltı karşılanıyormuş.
-
@busus optimum var üst geçitten geçtiginizde pahalıysa mantıklı
-
@zweigstefan evet öyleymiş. birisi faceden 20 30 lira yazmış ama ben pek inanamadım hilton sonuçta
-
@busus banka anlaşmadıysa mümkün değil o fiyat değildir
-
@umutlu-bekleyiş tamam tamam önemli değil zaten biz azınlık gibi kaldık ortada
-
@prsnll-adayı-52 benim o tarih ve saat. Aksaray icin basvurmustum sanirim sizin de oyle
-
@heaa ben de yazdıklarından işime gelenleri aldım olan oldu artık önümüze bakcazbanka adaleti sağlamak ve torpili engellemek için mi iki tane mülakat yapıyor ve istanbulda olmasını istiyor. Ve tecrübelerin neler daha iyisini istediği için mi yoksa olumsuz olduğu için mi çok tecrübelisin. Olumsuzsa sence neden. İlk defa mülakata girecekler için tavsiyelerin var mı özellikle grup mülakatı için.
-
Geceden yola cikip otele ulasan kisiye hazirlanmasi icin otel musade eder mi ki. Elde cantayla grup mulakatina katilmayiz ins
-
@zweigstefan olaya şu şekilde bakmak lazım; banka, mülakatı istanbulda değil de konyada yapsaydı ve konya yazan adayların konaklamasını karşılamayıp geri kalan illerinkini karşılasaydı kimse çıkıp "konyayı kazananların konaklanması niye karşılanmıyor" demezdi - kaldı ki bilenler bilir, konya da bir noktasından bir noktasına ulaşımının nispeten sıkıntılı olduğu bir il-. Çünkü niye? Adaylar şöyle düşünecekti, burayı yazan aday ya burada ikamet ediyordur ya da bir şekilde başının çaresine bakar. Artvinde yaşayan bir aday hiç bilmediği, görmediği konyayı yazmaz herhalde varsayımında bulunulurdu. Bankanın da düşüncesi tam olarak budur.
-
@fb @fb grup mülakatının amacı sizin bir ortamdaki veya bir soruna karşı vereceğiniz tepkiyi ölçmek, insanlar içerisindeki davranışlarınızı incelemektir. Mülakat sayısının birden fazla olması hakkaniyetin sağlanması açısından iyidir. Hem değerlendiren, hem aday açısından iyidir. Aday kendini ifade etmek için daha fazla imkan bulur, değerlendiren de adayı daha iyi tanıma ve değerlendirme fırsatı bulmuş olur. Bu arada daha önce belirtmeyi unuttum kimi arkadaşlar sormuş, "panel mülakat; bir komisyon karşısında tek başınıza görüşme yaptığınız mülakat türüdür. 1 adaya karşılık 3-6 kişi firma yetkilisi vardır". Grup mülakatları konu itibariyle farklılık gösterir. Ama bu tip mülakatlar önceden hazırlanabileceğiniz veya belirli bir konuya hazırlanabileceğiniz mülakatlar değildir. Genel itibariyle belki de hayatınızda ilk ve son kez göreceğiniz insanlar arasındaki tutum ve davranışlarınıza, bir olay karşısındaki tepkinize bakılır.
-
Arkdaslar kalcak yeri olmayanlar polis evinde ya da ogretmen evinde kalabilir bir fikir olsun diye dedim siz bilirsinz tabi
-
@duyguuu37 ayni degil maalesef benm 6 7 mart
-
Bakırköyden Kadıköy'e ne geçmek ne kadar sürer acaba fikri olan ?
-
Arkadaslar basvrdugumuz ilin kac kati gibi mulakata cagiralacak bilginiz var mi?
-
@ceska bakirkoyden kadikoy'e deniz otobusu var yanlis bilmiyorsam saat basi kalkiyor ve bindikten 20 dk sonra kadikoy'de oluyorsunuz
-
Sabiha gokcen mi uygun olur arkadaslar ataturk mu
-
@merhuume sabiha gokcen
-
@offspring evet