2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Merhaba arkadaşlar.Otelde konaklayacak olanları rezervasyon için önceden İK aramıyor değil mi ? Ben kendileriyle görüştüğümde anketi doldurmanız yeterli dediler.Bi sorun olmasın diye sizlere de sormak istedim
-
Arkadaşlar 28 şubatta Gaziantep için girecek olan varmı
-
Arkadaslar yok mu bireysel mulakattan cikan yahu kimse yazmiyor sorulari
-
ben bugun 3.komisyonda girdim.kendini tanıt,ailenden bahset gibi klasik sorularla başladılar ondan sonra kıbrısta askerlik yaptıgımı söyledigimde kıbrıs'ın ekonomisiyle türkiyenin bir alakası varmı dediler sonra muhasebeden kolay 1-2 sordu asit test oranı nedir? ne anlama gelir? gibisinde sonra muhabbet gayrimenkul piyasasına gelince bana mortgage ile bildiklerimi anlatmamı istediler, işte sonra banka en fazla ne kdr kredi oranı verir dediler. ondan sonra hükümet üyelerinden 4-5 tane saymam istendi, neden seni alalım dediler en sonda servis görevlisi neler yapar dediler. komisyon tamamiyle nerden giderseniz soruları ona göre soruyor. Komisyon gayet iyimserdi, girecekler korkmasın. bölümüm işletme herkes için hayırlısı olsun.
-
komisyondaki üyelerin görevleri neler acaba?bir tahmininiz var mı?
-
@zenginmemur çift maaş temettü primler hariç maaş bu Hocam. Kendileri iki basamaklı bi maaş aldığı için az geliyor gözlerine
-
@hazalsule ben kamusuyum ilk sordukları maslow modeli oldu o yüzden kime ne soracakları hiç belli değil
-
@birgarip bu maaş işini bi çözemedik gitti zaten :)))
-
arkadaşlar salı günü grup mülakatında 3. komisyonda giren var mı?(sabah)varsa ki ben o gruptaydım bir şey soracaktım.
-
@cons3693 tabi hatırladığım kadarıyla yazayım. 4 tane vaka vardı.
- Mağaza çalışanlarının yüzde 90ı yapılan ankete göre resmi kıyafet giydiklerinde kendilerini okul çocuğu gibi hissettiklerini söylüyorlardı. Kıyafetlerin renginden de şikayetçiydiler. Bu soruna yönelik ne gibi çözümler üretilebilir?
- Çocuklara hitap eden bir mağaza var. Anneler 2 ile 5 yas arası çocukları alısveris sırasında oyalamakta zorlanıyor, el arabaları eski ve çocuklara uygun değil, çocuklar için zararlı olabilecek ürünler alt raflarda bulunuyor. Mağaza otoparka uzak, çocuklar gelene kadar yoruluyor. Bunun gibi sorunlar vardı, neler yapılabileceği sorulmuştu.
- Müşterilere kaba davranan çalışanlar vardı. Müşteriler çalışanları yerinde bulamadıklarını, uzun süre beklediklerini belirten şikayet mektubu yazmışlardı. Çalışanlara sorulduğunda müşterilerin kendilerine kaba davrandıklarını bu yüzden kendilerinde kaba davrandıklarını söylüyorlardı. Öğle yemek molalarını uzatıyorlardı. Yine aynı nasıl davranılmalı sorunların çözümü için.
- Çalışanlar arasında iletişimsizlik vardı. Haftasonu vardiyasında özellikle kasa personeli sorun yaşıyordu. Söz verdikleri saatte işe gelmiyorlardı, sıranın kendisinde olmadığını söylüyorlardı. Kasada yoğunluk oluyordu bunu cözmek için geçici personel alımı oluyordu. Yeni işe alınan personeller ürünleri yanlış fiyattan satıyor, paketlemeleri de hatalı yapıyordu. Yine bu sorunlarla ilgili cözümler sorulmustu.
-
@kontrolluinsan mülakat için beklerken oradaki asistanlardan biri genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve üst yöneticiler olduklarını söyledi.
-
@clandestin Hocam 2. olay için ben olsam magazanın büyüklüğüyle orantılı palyaço çalıştırırdım. Hatta çocukların binebilecegi güvenli oyuncak arabalar alırdım ve bunları otoparka koyardım. Aileler otoparka geldiği zaman çocuklarını bu arabalara yerlestirsinler ve aynı zamanda aldıkları ürünleri de bu arabalara koysunlar böylece yorulmazlar. Ayrıca bu çocuk arabalarını yere göre yüksek bir biçimde yaptirirdim ki çocuklar tehlikeli ürünlere erisemesinler. Eğer çocuklar arabadan indikleri takdirde palyacolarin çocuklarla hemen ilgilenmesini ve tehlikeli ürünlere erişmesini engellemelerini talimat olarak verirdim. Palyacoları aynı zamanda satış temsilcisi olarak da gorevlendiririm. Yapılan her satıştan onlara prim veririm. Böylece satışları arttırırlar.
-
@ceska biz de buna benzer çözümler ürettik.
-
@clandestin Aklın yolu bir hocam
-
bütün gruplara aynı vakalar gelmiyor değil mi
-
@kontrolluinsan bnde 3.komisyondaydim hocam size soru sordular mi
-
Arkadaşlar bana hic soru sormadilar mülakat tecrübesi olanlarin çoğu bu, elenmenin işaretidir diyo sizce de öyle mi??
-
@kontrolluinsan 3. komisyondaki başkan genel müdür yardımcısıymış dışarıdaki ik bana öyle dedi. diğerlerini bilmiyorum.
-
@ori alakası yok hocam içinizi karartmayın
-
@krtalprn sağol hocam ınş