2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
işletme bölümünden giren yok mu? merak ediyorum ne sorabilirler ona göre çalışayım. kendi bölümümden hiçbir şey bilmiyorum
-
@falanfilan hocam iktisattan mülakata giren ilk sizi gördüm panel mülakatta çok zorladılar mi alandan
-
@mülkiyeli45 hocam sabiha gökçenden e11 otobüsüne binip yeni sahra durağında inin. Otelin önündeki durak hemen 3 4 dakika da karşıya geçip yürürsünüz toplamda 50 dk falan sürüyor
-
@derya88 hocam çok var aslında. Siz görmemişsiniz. Şu an en az 3000 kişi mülakata kaldi. Hepsi forumda değil ki.
Ben muhasebeye daha cok eğilimim var deyince bilanço gelir tablosu mali tablo soruları geldi. En sonda saçmalayinca yani cevap veremeyince soruyu kestiler bana. Bazılarına hiç sormazken bazılarına baya soruyorlarmis. Komisyondan komisyona bile değişiyor. Ya da aynı komisyon çok farklı davranabiliyor. -
@falanfilan anladım hocam çok sağolun cevapladığınız için açıkçası biraz şans işi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar benim bölüm de işletme seçtiğim il istanbul. Bi tane komisyon var hiç alan sormuyor haberiniz olsun . Ben girdim odaya bi tane daha Ankaralı geldi dediler konuya Ankaranın nesi meşhurdur seviyor musun Ankarayı gibi sorular sorduktan sonra neden istanbulu seçtin peki dediler bende evlenince burada yaşamayı düşünüyorum dedim nişanlı mısın dediler evet dedim nişanlılık işini sordular nerede tanıştınız dediler üniversitede dedim hangi üniversiteden mezunsun dediler Anadolu üni dedim bu Eskişehire gidenlerde hemen buluyorlar birbirlerini diyip güldüler. Sonra kitap okur musun ne okursun , Afrin operasyonu var şu an hiç duydun mu dediler onunla ilgili görüşlerimi ve kimle kim arasında diye sordular. En son sen işletmesin sana bi tanede alan soralım bari deyip nakit akım tablosu nedir dediler. Sonra teşekkürler deyip gönderdiler.
-
@derya88 çok teşekkür ederim hocam, çok özel sorular olursa özelden yazabilirsiniz. Size de başarılar.
Yazabildigim kadarını yazdım arkadaşlar. Görmeyenler bi iki geri yapıp sayfayı tekrar tararsa okuyabilir. Hepinize ayrıca başarılar.
-
@birgarip ayni soruyu bende sordum hocam sanirim konaklayan yok ama ben dün red istanbul otelle görüştüm fiyat falan aldim
-
Ben de hiç guncel olaylar Afrin harekatindan filan soru geldi mi onlari merak ediyordum onu da sormuslar ogrenmis oldum:) Arkadaslar aslinda sorulan sorulara hepimiz asinayiz ama bu asamaya kadar hep test teknigi ile geldigimiz icin simdi bildigimiz kavramlarin tanimini yaparken zorlaniyoruz. Ben tabi ki genelleme yapmayim herkesin kendi bilgi birikimi ama en azindan kendi adima oyle oldugunu dusunuyorum. Iktisat, maliye, para banka, muhasebe, hukuk hepsinin dunya kadar kavrami var. Bunlar biraz da sans isi bana kalirsa. Ben ilk defa banka mulakatina girecegim belki yanlis dusunuyorumdur ama şahsi fikrim sorulan sorulara verilen teknik bilgi cevaplarindan yani sira konusma uslubu, kurulan cumleler, bakis acisina daha cok onem veriyorlar. Ama tabi dedigim gibi bu sadece benim fikrim.. Mulakat surecini atlatan herkes icin hayirlisi olsun. Henuz girmemis olanlara da simdiden basarilar dilerim
-
Duygu sivas icin sen
-
@offspring bende sizin gibi dşünüyorum hocam. sorulan soruları şıklı sorsa takır takır çözerim ama cümleye dökmek zor oluyor. inşallah rahat olursak atlatırız gibi geliyor.
-
@haticeaydinn sen önden bi havaşı ara sor mağdur olma bizi bi kere öyle baya yürüttüler durak değil burası diye
-
@derya88 ben de iktisat mezunuyum bugün sabahtan girdim hiç alan sormadılar özel hayatı baya sorguladılar önceden çalışmıştım işi ayrıntılı sordular ve grup mülakatı yorumlattılar
-
2015 mezunu biri için daha önce hiçbir iş tecrübesinin olmayışı bireysel mülakatta dezavantaj yaratacak bir durum mu sizce?
-
@neslü ayy hocam inşallah bana da fazla yüklenmezler açıkçası testte olduğu kadar başarılı olacağımı sanmıyorum valla içime su serptiniz deneyimimiz paylaştığınız için teşekkür ederim
-
@0626 hocam ben 2012 mezunuyum üstelik tam yaş sınırındayım Bi de hiç tecrübem yok sanırım sizden daha kötü durumdayım nasıl açıklarım bu zamana kadar ne yaptın derlerse bilmiyorum
-
@0626 bende 2014 mezunuyum. demeyin öyle şeyler
-
Servis görevlisi kadrolarina alan soracaklarini düşünmüyorum en fazla halkbank tarihi bankacilik bilgisi olur oda şansa bence kişilik envanteri olacak karşılıkli konusma gibi düşünüyorum . Müşteriyle ilk servis görevlisi muahtap olacağı için muhtemelen bu tarz şeylere bakacaklar. Olduğum kadarıyla bölümune göre bir alan sorusu geliyor ama ondoru formalite
-
@neslü geçmis olsun ben de iktisat mezunuyum insaAllah bize de alan sormazlar da sohbet havasinda gecer.
-
arkadaşlar gelen yorumlarda artık alanın az sorulduğundan genelde tanımaya yönelik sorular olduğundan bahsediliyor. acaba böyle devam mı edecek? sonra girenler bilgilendirse keşke