2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@busus bunu ben de merak ediyorum öğrenirseniz yazar mısınız hocam?
-
Mülakata giren arkadaşlar, cıktıktan sonra oldu ya da olmadı gibi bir his uyanabiliomu insanda. (tabi sonucu tahmin etmek pek kolay değil ama sormak istedim).
-
Sizle ilgili olumsuz herhangi bir şey bulup (doğru veya yanlış) soyleyebiliyorlar. Örn:Grup mülakatıniz iyi geçtiği halde bireysel mülakatiniz kötü geçmiş öyle duyduk diyebiliyorlar. Tamamen tepkinizi ölçmek icin. O yüzden hazırlıkli olun bunlara
-
@zgn teşekkür ederim cevabiniz için hocam çok özel değilse ne kadar bir fiyat söylediler? malum bütçemiz kısıtlı..
-
Arkadaslar calismak istenilen birime nasil cevap verilir anlayamadim sube ici birimler arasinda mi yoksa genel mudurluk birimlerinden biri icin mi soruluyor ne cevap verecgiz??
-
@miskuruntu rica ederim, 250 TL .
-
@duyguuu37 Şube içi veya genel müdürlük size kalmış.
-
@luthor hocam o zaman bu soru sadece istanbulu tercih edenlere soruluyor desek yanlış olur mu? Malum g.müdürlük istanbulda.
-
İktisatçılardan giren yokmu mülakata gorduklerim genelde hep maliye.
-
uzman yardımcılığı grup mülakatında gelmeyenler vs var mıydı? yoksa tam grup olarak mı katıldınız uzman yardımcılığına?
-
@prsnll-adayı-52 Bence olmaz hocam.Diğer iller şubede olacaklar zaten.En fazla şube içi bir pozisyon tercihi falan sorarlar.Ben bu banka pozisyonlarını bilmiyorum hiç araştırmadımda hatta çoğunu bugün sınava girenlerden öğrendim.Mesela bugün bir servis görevlisi mülakatına girecek bir kişiye sormuşlar kobi de çalışmak istiyorum demiş.Sanırım bu şube içi bir pozisyon mesela.
-
@luthor acaba direkt şu pozisyonda çalışmak istiyorum şu bölüm de çalışmak isterim demek mi daha doğru yoksa her şube ya da genel müdürlük ikisinden de çok şey öğreneceğime çok şey katacağıma inanıyorum gibi politik bi cevap vermek mi ?bilemedim
-
arkadaşlar cidden çok gerildm ben sizde de oyle mi bilmiyorum ama. bilmedigim cok soru sorarlar diye tedirgin oldm.bir de arkadaşlar hiltonda kalanlar acaba ertesi sabahki mülakat icin servis ayarlandi mi size. birde ütü sorunu var otel bu konuda yardımcı oluyor mu ki acaba yanımızda ütü mü getirelim bide uzun yoldan gelcez zaten
-
arkadaşlar kaçırmış olabilirim sabiha gökçenden otele ne kadar sürüyor ortalama mülakat sabahına uçak buldumda 6,40da istanbulda olacak 8,30daki mülakata yetişebilir miyim ?
-
@crnm Valla ne desem yalan olur hocam.Bugün bu tarz pozisyon seçip mülakatta bunla ilgili konuşan çok sayıda insan vardı.Keşke burada aktarsalar ne konuştuklarını daha iyi referans olurdu size.
-
@luthor anladım hocam doğru söylüyosunuz.
-
@neslü Yenisahra duragında ineceğz
-
25-26 sinda gircek arkadaslar burda mi a acaba o degilde bana alan sormasinlar banane
-
@luthor hocam grup vakalarda neler vardı yardımcı olurmusunuz lütfen rica ediyorum ön bilgi olsun teşekkür ederim
-
@ricardo34 hocam grup mülakat vakalar
neydi yardımcı olurmusunuz ön bilgi olsun teşekkürler..