2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness arkadaşım ben de 2 özel firma mülakatından elendim, sana tavsiyem mülakattan önce ordakilerle sohbet et konuşun hava su heyecandan. Sadece sürecin çok kısa olacagını ve o süre zarfında zaten sorulanlara cevap vereceğini sus pus bi ortam olmayacagını hatırlayıp sürekli kendini sakinleştir , herşey gönlünce olsun dostum
-
mülakata gitmeye hazırlanan arkadaşlar varsa şunu söyleyeyim kimse bahsetmemiş ne yazıkki, ben çekirdek ailemi alıp hiltona gittim, 30 tl karşılığında bi güzelde onları içeri soktum. oda öyle güzel tasarlanmış ki değil üç kisi beş kişi bile isterse kalabilir. ben geceleri uyumadığım için zaten bizimkiler rahat etti. sabah sekizde ben servise binerken bizimkiler bi güzelde açık büfede kahvaltı etti. valla tavsiyem alın götürün sevdiklerinizi bidaha böyle bir imkan yaratıp yaratmayacağımızı Allah bilir çünkü. birde oda numaraları resepsiyondaki arkadaş rastgele veriyor saat ikide direk karşısına çıkın ki odalar tükenmesin. üst kat isteyin benim 12. kattı valla manzarada tuzu biberi oldu mülakattanda kısaca bahsedeyim grup mülakatını önemseyin ordan sivrilen kazanır hadi başarılar
-
@agamemnon vaka konularınızı hatırlıyor musunuz acaba:)
-
@agamemnon sadece 1.derece akraba mı kalabiliyor ?
-
@simsim evet hatırlıyorum hatta panel mülakatında bana tekrar anlattırdılar ne konuşuldu diye, bir süpermarketin sorunları var dört maddede sıralanmış. misal veriyorum birinci maddede çalışanlar kıyafetlerinde rahatsız ve giymek istemiyorlar, diğer maddede işçiler vardiyalarını kafalarına göre değiştiriyorlar ve deneyimsiz çalışanlar yüzünden uzun kuyruklar oluşuyor, öğle aralarını gereksiz uzatmalar falan, son madde de çocuklu ailelerin sorunları kesici oyuncaklar göz önünde, mağaza ile otopark arasındaki yürüyüş mesafesinden yana şikayetçiler gibi. gayet kolaydı ancak hızlı okuyup bolca çözüm geliştirip not ederseniz daha fazla ekleme yaparak konuşmak isteyeceksiniz
-
@mhmt7 onu açıkçası bilmiyorum neyiniz oluyor diyede sormadı resepsiyonist. direk kimliklerimizi aldı formu doldurdu kartı verdi. daha sonrasında üç kişi beş kişi çıkmışssın hiç önemi yok o kadar kişiyi takip edemezler
-
@agamemnon her grubun vakası farklı mı oluyor acaba bilginiz var mı . Çok teşekkür ederim ilginiz için..
-
@simsim o gün için herkesin aynı ama diğer günler muhakkak değişiyordur. buna benzer bir şey gelir
-
@agamemnon valla bravo hocam yani sizinle aynı odada kalabildiler öyle mi hem de 30 tl karşılığında e bu süper bişey niye kimse yapmamış daha önce giren arkadaşlardan
-
Mülakatta bana sorulan sorular
Bankalar ne iş yapar
TMSF
BDDK
Varlık fonundaki kuruluşlar -
@ceska bankalar ne iş yapar sorusunu nasıl yanıtladınız
-
@cicek33 arkadaşlar şurayı açıklığa kavuşturayım, ben lobideyken kimileri tek kişi kimileri bir başka aday ile kalınıyor deniliyordu. benim ismimi kontrol ettiler ve bana tek kişilik oda düşmüş bunun haricinde halkbank bir tanıdığınızla kalmak isteyenide düşünmüş ve tanıdığımızdan 30 lira gibi bir ücret alıyorlar. yani bunca zaman aklım almıyor onca insan gitti geldi bu bilgiyi nasıl paylaşmadılar anlamadım. oda ayırırken arkadamdan şaşıran adaylar vardı keşke bizde birini çağırsaydık diye. bakın sabah onca insan servise valizleriyle gitmek zorunda kaldı ben tüm eşyamı ailemin yanında bıraktım, her yönden rahat oldu benim için sizde madur olmayın diye yazıyorum. limit var mı çift kişilik odalarda onu da bilmediğimi baştan belirteyim! saat ikide lobide olun
-
@agamemnon halkbank binasına valizlerle mi gideceğiz? Hotel resepsiyonu alıyor diyorlardı.
-
@byteks1 alıyor olabilir ama dün herkes yanında taşıdı çünkü birdaha otele dönmek istemediler yerinde olsam otele bırakmazdım, dünkü arkadaşlar doğrusunu yaptı. genel müdürlük binasının yanında konferans salonu gibi hall var. orada ismi okunanlar sırasıyla genel müdürlüğe alınıyor. size o sürede çay kahve ve yiyecek sunuluyor. çantasını getiren arkadaşlarda oranın girişine yığdılar çantaları bir sorun olduğunu sanmıyorum.
-
Panel mülakatta heyecanıma yenik düşenleedenim
2001 krizi
2008 krizi
Döviz kuru dolar euro
Parite
Grup mülakatnda nasldn.
Tr eko anlat sence nasıl
2001 faiz oranı.... -
Aynı zamnda puanın çok kötü bi ikt olarak bunlar senin için çerez olmalıydı dedi puanım 60
-
@ekonomisthanım hangi komisyondu 9 mu
-
@ekonomisthanım onu biraz baskı altına almak için söylemişler genelde cogu insanın 60'larda zaten puanları. Hakkınızda hayırlısı.
-
@ekonomisthanım hangi sorulara cevap veremediniz hocam
-
@ekonomisthanım 2001 faiz orani ne ya cok ayrinti gelmis bu