2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@caglarr
Global e ticaret devleri
Amazon
Alibaba(aliexpres)
E bay
Best Buy
WalmartTürkiye için
Hepsiburada
Gittigidiyor
Yemek sepeti
Trendyol -
bende işletme mezunuyum bizim bizzat e ticaret dersimiz vardı, şaşırmaları normal amazon ebay alibaba çok popüler sonuçta
-
Başka arkadaşlara sorulan sorular bütçe kalemlei pareto opmimum muhasrbedeki oranlar cari kaldıraç oranları gibi bankadan kredi aldın nasıl kayıt buna benzer kayıtlar muhasebeden
-
@agamemnon evet işte sorun orda ben hatırlayamadım
-
@fb teşekkür ederim
-
@fb sıkma canını bende neredeyse zeytindalı diyemiyordum bi anda geldi aklıma o an stresli bir an
-
@fb hocam ikamet dışı il mi tercih ettiniz ?
-
@oguz23 hayır ankara
-
@agamemnon zaten soruyu da e ticaret dye direkt sormuyorlar dolaylı yoldan sordu çoğu soru da o şekilde oldu
-
@fb tamam hocam
-
teşekkürler
-
@fb Akşam yemeği olayı vardı bir de. 8 müşteriden 4 tanesi kesin alacak 4 tanesi ise almayabilir. Şirket musterileriyle akşam yemeği organize ediyor.Ayda 2 kere. Bu satışları arttırıyor . Ama akşam yemeği de önemli bir maliyet unsuru. Bir akşam yemeğinin maliyeti 1200 TL . Akşam yemeği kalsın mi kalmasın mi ?
Sanırım aynı mulakattaydik -
@ceska hocam diğer vakaları hatırlıyor musunuz?
-
-
@ceska vakalara nasıl çözüm buldunuz peki fikir olması açısından soruyorum
-
@sera Misal iki kişi A fikrinde ısrar ederken iki kişi de B fikrinde ısrarcı olursa A ile B arasında orta bir fikirde mutabakata varılıyor. Tabiki iki taraftan biri diğerini ikna ederse bunlara gerek kalmaz.
-
@ceska teşekkür ederim
-
@ceska evet ama maliyet 1500 dü.
-
@fb Olabilir ben de pek net hatırlamıyorum
-
İstanbul mülakatlarının ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan var mı ? yeni bir duyum?