2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@josefiyne servis görevlisi benim.
-
@reagan onu yazmışsınız gördüm hocam. İl bazında değerlendirirlerse diye öyle söyledim.
-
Arkadaşlar hayırlısıyla geçersek eğer eğitim nerde olur merak ettim de
-
mulakatı yapanlar kendılerını tanıtıyorlar mı acaba . yada yaka kartı felan yada gırmeden once ısım felan verıolar mı şu şu gırıyor dıe
-
Benimkinde bilgisayarda olan değil de diğer kişi yazıyordu okusaydm keşke
-
@diablo6146 hayir kendilerini tanitmiyorlar hosgeldiniZ diyorlar drek konuya giriyorlar
-
Grup mülakatları puan sıralamasına göre düzenlenmişti sanırım ama bireysel mülakatlarda komisyonlar neye göre belirlendi bir fikri olan var mı herhangi bir sistematiği var mıydı günler geçiyor ama ben hala gruplar arasındaki tutarsızlığa bir anlam vermeye çalışıyorum
-
@0626 ben de hala bunu merak ediyorum Ama bireysel mülakatta puana göre değil bence. Grup mülakatında aynı grupta olduğum kişilerin hepsi farklı komisyonlarda mülakata girdi.
-
Mülakatın uzun sürmesi mi avantaj kısa sürmesi mi acaba .Bazıları 30 dakika kaldığını söylüyor
-
@0626 evet grup mulakatlari puan siralamasina gore bireysel mulakatta da grup mulakatindaki arkadaslarla girdim ben
-
@cicek33 mülakattan önce 5 kişilik grupça müdürlükte beklerken bizim başımızda ik cı vardı. Sorduk Hilton da olmayacak daha iyi bir yerde olacak dedi.
-
@0626 ben de gruptaki arkadaşlarımla aynı komisyondaydım puana göre ayarlanmış olabilir
-
arkadaşlar kamu yönetiminden giren var mı mülakata
-
@hakperest46 ben girdim hocam
-
Bankacılık ve Finans bölümünden mülakata giren var mı? Birkaç gün kaldı da mülakata, benim bölümden giren varsa fikrini almak istiyorum
-
@cicek33 Daha önceki seneler antalyada 5 yıldızlı bi otelde olmuş eğitim sanırım. 4 gün sürmüş
-
Benimde grup mülakatındaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsi farklı komisyonda girdi bireysel mülakata anlaşıldıki bu şekildede seçilmemiş hangi komisyonda olacağımız
-
@clandestin hocam sorular alandan mı geldi size nasıl soruyolar acaba hukuk ağırlıklı mı
-
@hakperest46 bana alandan hiç soru sormadılar. Halkbankla alakalı sorular soruldu sadece.
-
Arkadaşlar 203,5 milyar ve 3.725 milyonu nasıl okucaz birinde milyar var otekinde milyon