2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@miskuruntu vay iyiymiş hocam peki göz testi nasıl oluyor benim ki sadece birşeyler okuttu ölçüm felan yapmadı sıkıntı olur mu acaba
-
@umutlu-bekleyiş cuma gün sabah odalardan çıkıl yaptık akşam eğitim bitti
-
@gökalp tesekkurler hocam
-
arkadaşlar 29-30lu yaşlarda olup kazanan var mı ?
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@hadibakalim hocam cok kotu olmus ya tasinma zamani bile vermicekler mi ?
Hayır verilmiyor haftaiçi bir şekilde idare edip haftasonu taşınma olayını yaparsınız. Belki banka konaklama ücreti veriyor olabilir bir süre insan kaynaklarına bir sor bence.
-
@yasaklı Ben varım. Nearly 30.
-
@yasaklı ben varim
-
@selim7597 olmaz hocam bence bana da birşeyler okuttu sorun olmaz bende o sekilde aldim..
-
Yedek arkadaslarım uzulmeyin ama umudunuz olmasin.cunki 2014 yedekleri iptal edildi.bu senede uzman yardimcilarindan elenenler servis gorevlisine verilecektir.bosuna olusturulan bir yedek listesi olarak dusunuyorum.bende yedegim yanlis anlamayin.
-
@yasaklı 28
-
saat 16:00'ya kadar otele giriş yapılması zorunludur. ibaresi var fakat bi arkadaşı aramışlar video çekimi olacak filan demişler beni aramadılar henüz bilet almam gerek pazar saat 1 de antalya havalimanına inecek, ordan otele geçmem 2 saatimi alır 3 gibi otelde olurum diye düşünüyorum
bu video işi ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı -
@mahalkme ben öyle düşünmüyorum iç kontrolorlukten elenen bazı adaylara direk sonuçta uzmanlık teklif edildi ama uzman yardımcılarına teklif yapılmadı yapilmayacakta yedeklerden alınacaktır ben öyle düşünüyorum .
-
@edımsimit, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
saat 16:00'ya kadar otele giriş yapılması zorunludur. ibaresi var fakat bi arkadaşı aramışlar video çekimi olacak filan demişler beni aramadılar henüz bilet almam gerek pazar saat 1 de antalya havalimanına inecek, ordan otele geçmem 2 saatimi alır 3 gibi otelde olurum diye düşünüyorum
bu video işi ile ilgili detaylı bilgisi olan var mıvideo çekimi için öğlen saatlerinde otelde olabilirmisiniz demişler bu zorunlu mu acaba beni aramadılar henüz bu konu ile alakalı ve bilet almam gerekiyor artık
-
@jacky-boy insallah oyle olur ama ne kac yedek oldugu belli ne kacinci yedek oldugumuz.ona ne diyorsunuz
-
@mahalkme onu bilemem ama banka 20144 ye yaptığı hataya yapmayacaktir eğer ihtiyaç olursa yedeklerden alacaktır
-
Insallah oyle olur insallah.
-
@mahalkme umut aşılamak değildi bu ara niyetim sadece düşüncemi söyledim ben iç kontrolorlukten elendim ama doğru olan bu yedeklerden almalılar. Çünkü uzman yardımcısı yada diğer unvanlardan servis görevlisi yapınca bu personel bı sene sonra tekrar sınava giriyor yada istifa ediyor yani kalıcı olmuyor ha bu banka bunu düşünebilir mi buna dikkat eder mi rasyonel olabilir mi orasını göreceğiz:)
-
@jacky-boy sizin gibi dusunsunler cok istiyorum ama nasip tabi.asıl istedigimiz asil olmaktı.size uzman yardimciligi teklifi gelmedi mi
-
Gerci kim gitmeyecekte yedege donus yapacaklar issizligin had safhada oldugu bu donemde
-
@mahalkme hayır bana teklif gelmedi fakat iç kontrolorlukten elenen bazı kişilere başarısız yazısının yanındaki uzman yard için degerlendirildiniz yazmış umudunuzu yitirmeyen ama yinede oomayacakmis gibi işlerinizde bakın derim inşallah hakkaniyete uygun bir şekilde gerçekleştirilir sonraki alımlar