2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bianconeri hocam bende bilemedim şimdi ben bi de özel yerde yaptirdim baya bir para da verdim kafam karışık acaba diğer alan arkadaşlar nasil aldılar bir de onlardan akil alsak...
-
@fatoss21 hocam biz de o sekilde aldik yani rapor halinde aldık sizinkinde de bir sorun olacağını sanmiyorum ik telefonları açmıyor ki soralim
-
@limonluk ik ya bende ulaşamıryodum ama az önce ulaştım sadece tahlil sonuçları yeterli doktora onaylatmaya gerek yok dediler.
-
Arkadaşlar sonuçlarda çalışacağınız şubeler belirtilmiş mi?
-
@gökalp hayir hocam. Sizin gecen sene ne zaman belli olmustu? Egitimin son gunu mu
-
@onuralp1903 cuma günü belli olmuştu eğitimin son günü bende o sebepten merak ettim
-
Adana da bulunan arkadaşlar Galeria nin içinde 64 TL ye bütün sağlık testleri halloluyor haberiniz olsun
-
@gökalp hocam geçen sene eğitim tam olarak ne zmana bitti bilet için soruyorum normalde eğitim 2-6 nisan yazıyor ik ya ulaşamadım oteli aradım 6 nisan öğlen 12 ye kadar çıkış yapılmalı dedi sizde nasıldı son günde akşam akdar devam. Mi etti yoksa 1 gece öncesi bitti son gün direk çıkış mi yaptınız ?
-
@selim7597 hocam algomed de göz kusuru hariç 50 tl ye yaptirdim
-
@limonluk valla hocam bende hala hastanedeyim bitmedi
-
@regista, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@yilmaz_33 İstanbul tazminatını uzmanlık için mi söylediniz yoksa servis görevlisi için de bu rakam geçerli mi?
Ikisi icin de ayni artik yeniyil ile birlikte ayrim kalkti
-
@lessismore multinet karti ayni zamanda banka kimligi, turnikelerden gecerken onsuz giris yapamazsiniz.
-
Arkadaşlarım bu tibbi testleri kapalı zarfa koyun demiş.. Bunu bizim mi yapmamız gerekiyor sağlık kuruluşu mühürlemesi falan mı gerekiyor.
-
@miskuruntu eğitim araştırmada yaptırdım hocam hiç para vermedim ama gelen bir kac arkadaş gördüm orda onlarada recete seklinde verdiler
-
@reagan hocam sordum onu kapalı zarfa kendimiz bırakıyoruz oyle teslim ediyoruz
-
@fatoss21 teşekkür ederim her soruma cevap verdiniz..benim ekg testimde anormal ekg yazıyordu.. Dedim bu işe girmeme engel olur mu yok dedi.. Makina otomatik yazıyor geneldede yanlış yazar cihazlar tam takılmadığı için dedi.. Sizde böyle birşey çıktı mı? İnternetten baktım kalp ritim bozukluğu diyor.. Son 6 yıldır hastanaye bile gitmedim çok şükür
-
@reagan hocam bende normal gösteriyor
-
@reagan siz yinede çok takilmayin hocam engel teşkil etmez
-
@fatoss21 bir hastaneye daha sordum sorun olmaz dedi.. Umarım olmaz
-
@fatoss21 ozaman sorun olmayacak demekki hocam çünkü ben bir çok hastaneye sordum direkt cihazdan bir belge vermiyoruz dediler