2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar göz ölçüm sonucunda fiş verilmiş bazılarına sanırım ben sadece rapor aldım bu şekilde alan var mi?
-
@iffetinel ben cidden anlamıyorum sizde aynı iş için başvurmadınız mı ? olumlu olsa sizde mi 'ezilmeye dayanan-başka bi iş tutamayan'' kategosinde olacaktınız ? bi sonuç var ortada bi tarafı güldüren bi tarafı üzen hepimiz aynı yollardan geçtik üzülmenin ne olduğunu çok iyi anlayabiliyorum fakat bu kadar genelleyip hakaret etmeyin. maalesef hayırlısı demekten başka bişi yok elimizde dilerim ki daha güzel bi mesleğe kavuşursunuz.
-
İlk maaş Mayıs’ta mı alınacak? Bilgisi olan var mı sanki daha önce Nisan’da maaş alınacak deniyordu?
-
Maaşınızı Nisan ayı içersinde alırsınız arkadaşlar. Ama hemen eğitim başlar başlamaz olmaz muhtemelen çünkü hesap açma vs işlemleri biraz vakit alır. Nisan da çift maaş alırsınız. Size tavsiyem eğitimin tadını çıkarın :). Yoğun bi çalışma hayatı sizi bekliyor.
-
Kazanan bütün adaylar aynı anda mı eğitim alacak bilgisi olan var mı?
-
@iffetinel, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@yasaklı durumun için aynı şeyleri yaşadık ama torpili olanları aldıklarını sanmıyorum. gözlemlediğin kadarıyla ezilmeye dayanabilecek kişileri seçiyorlar.hemen bırakıp gidemeyecek kadar başka bir işi tutamayacak olanları.
Tabi anlıyorum. Ulaşamadın ve mundar diyorsun kaybettiğin için. Biz anlıyoruz. Yapacak birşey kalmıyor bazen. Ama belki senin içindeki bu sebepsiz kini sezmişlerdir? Böyle diyerek antipatik olmayınız lütfen.
-
Anlamıyorum arkadaş neden küçümsüyorsunuz.. Bir yere gidemeyecek bi cacık olamamış falan.. İfadelere bak.. Yemin ederek söylüyorum.. İstanbul guy yedekte olan il göç mülakata kalan girdiği tüm sınavları kazanan gayette güzel sıfır torpili olan bir arkadaş kazandı mesela.. 4-5 ay sonra muhtemelen guya geçecek.. Etmeyin ya komik oluyorsunuz.
-
Gerçekten artık bıktık çalışanlar ayrı kötülüyor kaybedenler ayrı kötülüyor ne heves kaldı ne bişey.
-
@fb hakikaten kime sorsam şubede çok yorulacaksin vb. tarzı şeyler söylüyorlar. Bankacılık son seçimin olsaydı diyen kötü arkadaşlarım da mevcut . Buradaki yoldaslarimin "yapma be sandığın kadar değil," tarzı cümleler ile içimi rahatlatmasini bekliyorum.
-
@bianconeri Evet öyle olacak.
-
@ceska ben de aynı şekilde o kadar stresli iş için o paraya çalışılmaz diyenler. İşe girdiğin zaman ders çalışamazsın başka bi yere geçemezsin diyenler. Guy sınavına girme ihtimalim vardı şimdi kazanamam diye düşünüyorum ama çalışmak zorundayım.
-
@fb Kaybedenler psikolojik olarak bu şekilde rahatlıyor. İşimizi yapacağız. Ve söylenildiği kadar olacağını düşünmüyorum. Bence için rahat olsun, bunun için çalışıp beklemedik mi?
-
@snkskl Tabiki de öyle biz de daha iyisini isterdik ama şartlar bu şekilde riske de girecek durumum yok bu işi yapmak zorundayım.
-
@fb Tabi ki. Ben çağrı merkezinde bir yıl çalıştım. Aynı zamanda bu sınava. Vardiya sistemi vardı. Gece 12 de çıktığım olurdu. Bir gün izinde sınav için başka şehre gittim. 11 saat çalıştığım olurdu hem ders hem iş. Şimdi nasıl koşarak çalışmam burada ? Ve kim hak etmediğimi söyleyebilir?
Kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bu kimseye kazananlara hakaret etme, küçümseme hakkı vermez. Madem kötü bir meslek ne diye sınavına girdin, kazanmak istedin diye sorarlar adama? Bu bencillik kimse kusura bakmasın. Kötülediği işi kazansaydı aynı şeyi der miydi?
-
@snkskl gerçekten çok haklısın artık hakkımızda hayırlısı olsun diyeceğiz ve yolumuza bakcaz tebrik ederim seni de hayırlı olsun inşallah yeni işinde mutlu olursun
-
@fb İnşallah kardeşim. Sen de çok mutlu olursun. Bende seni tebrik ederim
-
@snkskl teşekkür ederim:)
-
Dedim kendi kendime ne güzel Antalya'da kafa dinlerim iş öncesi . Ama bu kotuleyenler yüzünden içim rahat rahat gidemiyorum Antalya'ya. Hadi kaybedeni anlarım uzanamadigi cigere mındar der ama benim arkadaşlarım var ya bence gitme vb şeyler diyen.
-
@ceska Sana gitme diyip, yedekten gitmeyi mi falan mı düşünüyorlar? Sende inanıyorsun.
-
@snkskl yok hocam sınava bile girmeyenler diyor alakasi yok bizle yani.