2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar sadece 2018 servis gorevlisi mulakat icin facede actiklari grup https://m.facebook.com/groups/1409563062506877
-
Arkadaslar halk bank nereye bagli,buyume orani ve maasi ? Biraz bilgi paylasimi yapsak faydali olmaz mi sinerji olusturalim. buarada cevaplari bilen arkadas yardimci olur mu
-
@akkygsz eminmisiniz?
-
Neye emin miyim
-
@halkbank-ist ne kadar da geç işlemiş süreç, inşallah yarın açıklarlar
-
@hazalsule arkadaşın bir önceki yorumda paylaştığı Facebook grup linkinde bütün bildiler mevcut. Defalarca konuşuldu çok rahat ulaşabilirsiniz.
-
@deuceko teşekkürler..
-
Ben yeni paylasimlarda olsun dedim cikar dediklerimiz mesela
-
Genel olarak 2014 Servis Görevlisi mülakat süreci şöyle işlemiş:
2014 te sınav sonuçları açıklandıktan 1 hafta sonra her adaya gerekli bilgilerin doldurulması için mail gönderilmiş. Bu maili cv gibi düşünün. Bu maillerin geçerlilik süresi birkaç günmüş. Ardından 8-10 gün sonra mülakatlar başlamış. Mülakatlar sanırım 2 hafta sürmüş ve farklı bölge müdürlüklerinde farklı günlerde yapılmış. Nihai sonuçların açıklanması 1-1,5 ay kadar sürmüş. Sonuçlar açıklandıktan 1 hafta sonra eğitim süreci başlamış. Eğitim bittikten sonraki gün göreve başlayacakları şubenin adı açıklanmış. Somraki hafta göreve başlayacakları şubede çalışmaya başlamışlar.
-
@pokerface bizde 10 gün oldu hala mülakatlar belli değil. daha mülakat için süreç var açıklanması için süreç var. çok zor böyle beklemek
-
@issiz-0 sanırım itirazları sonuçlandırmaya çalışıyorlar. çünkü baya itiraz eden vardı.
-
Cv işi olur mu acaba yine
-
Arkadaşlar can alıcı soruyu kimse sormamış galiba. Torpil mevzuları çok dönecek mi ?
-
Hem de çok döncek kimse sormak istemiyor çünkü bıktık bu torpillerin işe girmesinden başka bi bankada çok dönmüştü bunda da olur ama Allah büyük.
-
Referans istenecek herhalde formda değil mi? Kimi yazmak gerek ki acaba öyle üni hocası filan mı yazacaksınız arkadaşlar
-
@fb Hocam ne yapmak lazım ? Torpilliler hak yiyecekse torpili olmayanın da torpil bulması lazım. Sisteme güven olsa keşke.
-
@laceska aynen sistem bu hale geldi benim lafım bulanlara değil zaten. Mülakata kaldığımda herkesin sorduğu soru torpilin var mı oldu yoksa olmaz dediler. Yapacak bir şey yok kısmet diycez.
-
@fb hocam Allah’ın izniyle inşallah geçersiniz ..
-
@ceska referansı olanların da mülakattaki performasına illa ki bakılır,bomboş bir insanı banka,kendi nezdinde çalıştırmak istemez, nitekim performansı ve bu zamana kadar kendini nasıl yetiştirmiş buna bakarlar bence
-
Hiç görmedim de sorayım diyorum. Aranızda Ankara'da yaşayıp da İzmir için mülakata girecek olan var mı acaba?