2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marjinalfaydali ben de sizle aynı durumdayım umarım mülakatta olumlu etki eder
-
@hayal9 İnşallah hocam.
-
@cigdem insallah hocam hakkimizda hayirli ise olsun
-
arkadaşlar ben de kırklareli şehrinden mülakata girmeye hak kazandım daha önce mülakatlara girmiş biri olarak önerilerde bulunmak ve önerileri dikkate alabilmek adına numaramı paylaşıyorum lütfen cüretkar bir davranış olarak addetmeyiniz sadece yardımlaşma ve dayanışma amaçlıdır eğer yardım edebileceğim en ufak dahi bir konu olursa seve seve.
-
@bendelidegilim bende kirklareli için mülakata giricem
-
@bendelidegilim peki hocam hangi konulara bakalım mesela ben uluslarası ilişkiler mezunuyum
-
Ankara için mülakata girecek olan var mı
-
@zynpstn evet
-
Seçtiğimiz şehirde yaşıyor olmamız mülakat için avantaj mı sizce?
-
arkadaşlar çalışırken giyim şekli yine takım mı ? yoksa sadece mülakat için mi takım giyiyoruz? (bayanlar için)
-
Ben 9 ay Vakifbankta staj yapmıştım. Artı merkez bankası eğitim sertifikam da var. Etkisi olur belki. Sonuçta banka çalışma sistemini yakından gördüm. Yabancı değilim. Ne dersiniz ? Bu arada hiç Eskişehir kazanan göremedim burada. ?
-
@busus hocam ceket zorunlu degilmis ama sik bi gomlek ,bluz ,kumas etek veya pantolon olmaliymis.
-
@marjinalfaydali kumaş pantolon giydikten sonra cekette giyeriz
-
@busus bana ceket olmasin da...hic sevmiyorum ceketi.
-
@vlkrt onemi yok
-
@meltem_90 bence az da olsa dikkate alırlar.
-
@vlkrt bi banka calisaniyla gorustum istersen istanbulu yaz dedi gecen sene de uzmanliktan elenenleri cagirirken istanbuldaki kisiyi coruma eskisehirdekini diyarbakira gonderdiler bence etkisi yok
-
@meltem_90 o sınava ben de girdim orda zaten servis görevlisi için bir seçim yoktu uzmanlıktan elenenler genelde doğu bölgesi veya küçük illere gönderildi ihtiyacın oralarda olmasıyla a bir şey yani.
-
@vlkrt hocam alakasiz ama gecen seneki uzmanlik sinavina girdim dediginiz icin soruyorum.mulakattan kac gun sonra kazanip kazanmadigi belli oldu adaylarin?
-
@marjinalfaydali geçen yıl mülakata kalamamıştım hocam bilmiyorum.