2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness yok hocam daha takim alamadim ama lacivert alacagim.
-
@sera biz dogudayiz.bende belki esimi cekerim diye yozgat yazdim hem de esimin memleketi.insallah mantikli gelir komisyona: )
-
@marjinalfaydali bence eşiniz memleketi olması avantaj olarak görülebilir .Benim eşimin üniversite okuduğu yer beni mantıksız bulabilirler
-
@sera gerekcelerinizi sunrsaniz bisey olmaz.deyinki esim uni okurken cok sevdi, tam yasanilacak sehir.o yuzden istedik vs..
Bende o minvalde konusacagim sorulursa. -
@marjinalfaydali bence de dediğiniz gibi kibarca dile getireyim .Çok teşekkür ederim inşallah kazanırsınız .Rabbim yardımcımız olsun
-
@sera amin cumlemizin insallah: )
-
İK dan alınan cevaplar dışında bi duyumu olan yok mu:)
-
@marshallkeyness 5 yil sonra degistirme imkani olur mu ki.acikcasi ben sabit saniyodum .
-
Arkadaslar bu mulakatta ozel sektor vs. Tecrubesi olmayanlari eliyorlar mi. Bunu bircok kisiden duyuyorum. Ve gercekten suan elenecegimi dusunuyorum artik
-
@cigdem oyleyse cogumuz elenir.kpss calismaktan sektore burnumuzu bile sokamadik cogumuz...
-
@marjinalfaydali evet. Haklisin
-
@marjinalfaydali bir otelde garsonluk yaptım onu sayarlar mi ki
-
@ceska bence sayilmali ama siz demeyin ya da soyle deyin "turizm sektorunde kisa bir sure yer aldim"
-
@cigdem ben ozel bi bankada calistim kisa bi sure ama istifa etmenin dezavantaj olcagini da dusunuyor ve geriliyorum
-
Gecmis sayfalrda bir arkadas maasla ilgili bi resim gondermisti orda net rakama mi bakiyoruz yoksa toplam ele gecene mi?
-
Bu multnet denilen kart nerelerde gecerli acaba bunlari dusunmek icin cok erken ama merak ettim
-
Ben de Halk sigorta çağrı merkezinde çalıştım. Mülakata etkisi olur mu bilmiyorum tabi.
-
@cokissiz Allah korusun. Kotu dusunceleri bir kenara birakicaz elimizden geleni yapicaz ins. Gerisi nasip.
-
@sahnr Neredeyse tüm restoranlarda geçerli hocam.Hatta büyük marketlerde bile geçerli.Ev alışverişi dahi yapabiliyorsunuz yani.
-
@luthor anladim hocam sagolun:)