2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bir türlü açıklamadilar duyurular kısmında da yok ne aciklasinlar gari şu mülakat tarihlerini.
-
@sera siz bilirsiniz hocam ama ben riske atamam sanirim
-
Bu arada.mulakatlarin bu ay sonu baslayacagi soylentisi kesin mi? Eger oyleyse duyurunun yapilmis olmasi gerekirdi ya da bugun ya da en gec pazartesi duyurulmasi gerekir..
-
@siyasetbilimi 5 yıl geçerli. 5. yılın sonunda dil puanın yoksa tazminat almazsın. Öyle kamudaki gibi 5 yıl A seviye alayım sonra sınava girmesem bile bu B seviyeye düşer ve devam ederim diye bir şey yok.
-
@mülkiyeli45 merak etmeyin bu zamana kadar değerli anlattığımgibi hep bölgelerde olur servis gorevlisi mülakatlar yoksa toplam 4.000 kişiye oteel ayarla yıl parası her buna girmez seçtiğiniz onun bağlı bulunduğu bölgeye halkbank internet sitesinden bakın ayrıca arkadaşlar bankaların maas sistemine gelince her ay aynip maas almazsibiz 2 ay tek bir ay çift alırsınız arti nisan ayında 2 maas temettü artu yemek kartı c performans primi alırsınız zamanla maas ve unvanının artar ortalama 10 yıl yönetmen yani mudur yardimcisi olursunuz mudurluk ise tamamen size kalmis
-
Ama servis gorevlisi dışında ki arkadaşlar istanbul için mülakata hazır olsunlar. Servis ise bağlı bulunan bolgeye
-
@sgkbıkkını Benim şu an dil puanım C seviyesinde. Biraz daha çalışmak lazım A-B seviyeleri için. Teşekkür ederim açıklamanıza..
-
@siyasetbilimi rica ederim. Bu bankanın verdiği maaşlar, özellikle yıl sonundaki tek maaşlar dil tazminatsız çekilmez.
-
@metin16 performans primi dediğiniz ne kadar Hocam ?
-
@bendelidegilim sevgilin var mı sorusu neden soruluyor acaba diğer sorular normal gelmiş .Sanırım İngilizce sorulması müfettiş yard.mulakati olduğu için . Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
-
@sgkbıkkını haklısınız hocam..
-
@nikola-tersla tamamen sizin performansınızı bağlı hiç te olmayabilir 3-5 bibde olabilir herkese verilen tutun bir odeme degildir
-
Arkadaslar belki yazan olur diye kac gundur bekliyorum ama yardıma ihtiyacım var. Hamile olupta ne giyinecegi hakkinda fikri olan var mi acaba? Yada cevrenizde bu durumda olan.
-
@metin16 gelen müşterinin işini hallettiğim dk ye bağlı olarak değişen bi tutar Yani.
-
@ceterisparibus Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Kaç aylık hamilesiniz?
eğer karnınız çok belirgin değilse normal giyinin ama belli olmaya başladıysa beyaz hamile bluzu veya gömleği (rahat bulursunuz) giyin.altına da hamile pantolonu.üzerine de ona uygun bir ceket.yani bir fark yok sadece gömlek ya da bluzunuz hamile reyonundan olacak: ) ceketin önünü zaten kapatamazsınız.ayakabıyı da çok çok alçak topuklu(3 5 cm) seçmeniz kafidir. -
Eger mülakatlar bölge müdürlüklerinde yapilmayacaksa insan kaynaklarinin yuzde 90 istanbulda yapilcak soylemini nasil degerlendiriyosunuz?
-
Duzeltme yapilcaksa olcak
-
@sera bu sorunun nedeni bulunduğun ilden tayin istemene karşı bi öngörü sağlamaya çalışıyorlar hayatını birleştirebileceğin kişi nerede çalışacak kısa bir zaman içerisinde tayin isteyecekmisn yada istifa edebilirsin mesela bunları öngörmeye çalışıyorlar
-
Arkadaslar mülakat icin ekstra bir kitap almadim kamu yonetimi mezunuyum acikcasi cok fazlada odaklanip calisamiyorum:/ siz nasil bir yol izliyorsunuz bu süreçte
-
@marjinalfaydali cok tesekkur ederim 6 aylik artik belli oluyor. O zaman daha da belli olur. Tesetturluyum birde. Hafif uzun bi gomlek pantolonun uzerine ve ayni boylarda bi ceket. Sanirim boyle birsey tercih etmem gerekecek.