2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadalar sadece artik mulakat yazilinin bir onemi kalmadi uzman kisilere danisip soyluyorum kendim uydurmadim
-
mülakat aşamasının olduğu durumlrda yazılı sınav puanının çokta önemi yok çünkü elemek istedikleri kişilere mülakat başarı puanının altında puan vererek direk eleyebilirler.
Edindiğim bilgilere göre sorulara doğru cevap verebilmemizin yanı sıra kendimizi ifade edebilme ve vereceğimiz tepkilerin daha çok önemli olduğu sonucuna ulaştım. -
@ceska hocam bence olmaz.farkedilir siyah olsa da.ailenizde akrabanizda memur var mi sizinle ayni boy kiloda? Varsa odunc alabilirsiniz arkadas ya da akrabalarinizdan.ya da cevrenizde illa vardir dugun su bu icin bi siyah takimi olan.o sekilde tedarik edebilirsiniz.
-
@sera ya ben?de biraz kilo aldim su sira.masa basinda durmaktan.gecen mulakat icin bliz bakayim dedim.bol kesim daha kiloli durduruyor sanirim.yine en iyisi hafif dar kesim almak.defactoda 20 liraya var kalibi da iyi.oradan alacagim sanirim.
-
@pokerface aslinda bi alicengiz oyunu yapip mulakatta ozel hayati uzatmak da kurtarabilir..yani en azindan benim acimdan.evliyim.annemi babami yurt disindaki abimi esimi kizimi anlatirken 10 dk yi doldurmaya calisacagim
-
@marjinalfaydali bence de dediğin doğru en iyisi dar kesimli gömlek almak .Ceketi zor buldum ben ne kadar zormuş
-
Ay bu banka terimlerine baktim da bunlarin akilda kalmasi o heycanda imkansiz bence
-
Kesinlikle öyle ama bilemesek bile bunu iyi bir şekilde izah edebilmemiz önemli. Yoğun bir sınav çalışma sürecinden geçtiğim için bu konuya aşinayım fakat şuan mülakatın vermiş olduğu heyecanla aklıma gelmiyor gibi..
-
@sera ben hala bulamadim...omuzlarim cok dar ve ceket giydigimde cok egreti duruyor.cuk oldu diyebilecegim bir takim bulamadim daha.elimde etek vardi lacivert.dedim bi de lacivert ceket alirim biter ama yok...ne mumkun.renk de tam tutmuyor.napacagim bilmiyorum.bi esarbimi aldim.bir de gomlek alacagim. takimi ankaradan bakacagim artik
-
@hazalsule evet..ne oldugunu anliyorsun ama mulakat esnasinda pat diye soylemesi cok zor hele ki ezberledigimiz akademik dille cevaplamak cok cok daha zor...nasil olacak bilmiyorum.insallah kisisel muhabbetten oraya sira gelmez.
-
@jois06 bende ayni konuyu merak ettim aradığımda il değişiminin mümkün olmadığını söylediler
-
@siyasetbilimi il değişmi mümkün değilmiş arkadaşlar malesef sınava başvuru yaparkenki şartlar değişebiliyor ve il değişimi gündeme gelebiliyor ancak bu talebimiz karşılanamıyor
-
@baharvakti bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Kısmet artık.
-
@baharvakti teşekkür ederiz bilgi için . kötü oldu bu
-
Mülakat ne zaman olacak tahmini bilgisi olan var mı ?
-
@marjinalfaydali benim de içime sinmedi ama aldım baska bulamadım çünkü .Ceketi kapatmasam bişey olmaz değil mi kapatınca güzel durmuyor zayiflayamadigim için
-
@sera kapatmakta fayda var.
-
siyah kumaş pantolon siyah gomlek ve beyaz ceket olmaz mi ki
-
@hilalp kurtlar vadisinde olabilirdi.
-
@sgkbıkkını bi farklılık olsn istedim