2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duranvarlık evet servis dedim
-
@thorstein-veblen Yok hocam Yedek olarak kazandınız diye açıklandı ama Yedekleri almadılar sonra
-
Arkadaşlar bu soru defalarca soruldu ama kesin birşey söylenmedi . Maaş durumu nedir güney doğuda olunca ıstanbul gibi maasta bir farklılık oluyor mu
-
@fatoss21 ben de çok merak ediyorum bu konuyu. İstanbul dışındaki illerin durumu nedir, tazminat alabiliyorlar mı o illerde çalışanlar da? Kafamda deli sorular
-
Maaşla alakalı sayfalarca konuşuldu linkler paylaşıldı resimler yüklendi sayfaları kurcalayın bu bilgileri bulamama ihtimaliniz yok. Kaldı ki Kimse ik cı değil doğu tazminatını bilsin bilse bile tam olarak miktarını bilsin. Son olarak en son bildirilen tek maaş 2150 tl, istanbul tazminatı da 650, doğu tazminatını bilmiyorum
-
Insan kaynaklarini aradim mülakat ayarlaniyo dedi.Yuzde 90 servis gorevlisi mülakatlari Istanbulda olcakmis.Ama net degil
-
@zenginmemur numarayi yazar misiniz
-
İstanbul da olacaksa en azından kalacak yeri onlar ayarlamalilar
-
@hazalsule yanı bılmem gomlek bence daha resmi beyaz badi ıcın bısey dıyemıcem ama bnce gomlek daha uygun
-
Ben de gömlek tercih etmedim sorun olur mu acaba
-
Bence beyaz olmasi yeterli abartmamak lazim diye dusunuyorum
-
@sera banka çalışanıyım ve kurumsal stil kimliği dosyası var bizlerde. Bayanlar için beyaz badi olmaz. Beyaz gömlek ya da bluz. Çok da pahalı bi şey değil başlangıç için.
-
O degilde istanbul olursa asil maliyet ozaman olur insllah karsilanir
-
Herkes giyimleri ilgili bir şey sormuş bir de ben sorayım. Spor ceket, siyah kot pantolon ve beyaz gömlekle gidilir mi ? Resmi takımım yok sirf mülakat için de almak istemiyorum.
-
@sgkbıkkını ben badi değil de sık bir bluz tercih ettim .Gömlek dar kesim güzel durabilir belki ama biraz kilo aldım o yüzden.
-
Ben kavramları ezber yapamıyorum cevap veremezsem direkt elenir miyim arkadaşlar .
-
Sahsen ben nerden ne gelecegini bilmedigim icin bakmiyorum hangi birini ezberliyim
-
@sera 2 haftada kimse bankayla ilgili tüm terimleri öğrenemez. Belki uzman yardımcılığı mülakatı için kavramlar önemli olabilir fakat servis görevlisi için temel şeyler haricinde önemi yok mülakatta. Yine söylüyorum mülakatta insanların kendini ifade edebilme yeteneğine, anlama ve yorumlama kabiliyetine vb kişisel şeylere bakacaklar bence. 2012 ve 2014 sınavını kazananların yorumlarını incelediğimde de benimle aynı doğrultuda konuştuklarını gördüm. Kaldı ki mülakata girenlerin çoğunda da sohbet havasında geçmiş terimsel şeyler sorulmayan adaylarda olmuş. Yani bilgi ölçülmüyor mülakatta stres yapmayın. Muhabbet nereye kayarsa mülakat daha çok o konuda ilerliyor
-
Merhaba arkadaşlar bu süreçleri iyi bilen ve yaşamış bir arkadaşınız olarak yazıyorum 3 kamu bankamız ziraat vakıf be halk için geçerli bu dediklerim uzman yrd iç kontrol ve teftiş mulakati banka genel merkezi nerde ise orda olur halkbank istanbul atasehirdedir. Gelelim servis görevlisine bu zamana kadarki tüm kamu bankalarının alımlarına bakin tamami bağlı bulunan bölgede olmuştur servis gorevlisi için mülakata girecek en az 3.000 arkadaş var bunlar için genel mudurlukte 5 komisyonla bile 1 ayda bitmez komisyonda yer alacak banka yöneticilerinin de böyle bir zamanı yok şimdiye kadar ve buda bence %99 bölgede olacak ondan dolayı rahat olabilirsiniz . Servis gorevlisi dışında ayrıca 1.000 kişi mülakata girecek ancak bunlar genel mudurlukte olur yoksa hiç bir kamu bankasi tarihinde 4.000 adama genel mudurlukte mülakat yapmaz . Dinamik ve hız gerektiren bir is olan bankacılıkta sizlere en kısa sürede baslatilacaksuniz . Ayrıca servis gorevlisi bölgede olur ki orayı bilen koordinatör baksın sizi o ilde hangi subeye verebilir veya bu bölgede çalışmak için uygun mi gibi. Yani son durum servis görevli arkadaşlar sinavi kazandınız ilin bağlı olduğu bolge sizin mülakat yerinizdir
-
@pokerface çok teşekkür ederim yorumunuz ferahlatti.Strese girdim bir anda hepsini ezber yapsam da çabuk unutuyorum .İktisat mezunuyum fakat alandan hiç hazirlanmadim o yüzden bu kadar stresim