2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@merhuume Tabiki cıkıyorsunuz.İş kanununda geçen tüm izin haklarınız var.Ama kaç sene sonra çıkarsın bilmiyorum iş kanununa bakmak lazım.Ücretli doğum izninden sonrada bir süre ücretsiz izin hakkınız var.
-
@busus bana Ankara'yı ver İzmir senin olsun.
-
buraya girmeye nadir vaktim oluyor.o da soru paylaşan var mı ? ya da önemli aldığım bir bilgiyi paylaşmak için yazıyorum. önce bir mülakata hakkıyla hazırlanalım sonraa tüm sorularımıza cevap buluruz kazanınca. burda vakit kaybedeceğinize ders çalışın ya da çalışmayın bu da çalışanlar işine gelir siz bilirsiniz :))
-
@agamemnon seçilen şehrin puanının değiştirilmek istenen şehirden daha da düşük olması senaryosu var ama burada.
-
@jois06 erzurum var maalesef 65 puanım var
-
Ben de antalyayı veriyorum ankara karşılığında var mı isteyen
-
İstanbula mülakat için sehirdisindan gelenlerin masraflarını karşılanmiyor mu şimdi ya ?
-
@busus olmadı bak şimdi.
-
@busus hocam yozgatla erzurumu degisebiliriz
-
Mulakata kac kisi giriyor acaba toplamda ?
-
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum forumu. Ben de İstanbul için mülakata hak kazandım. Sizlere iki sorum olacak, cevaplarsanız çok sevinirim
Kamu yönetimi bölümü için hangi konulara bakmamı tavsiye edersiniz?
Son sorum da il değiştirme gibi bir olanağımız var mıdır? -
@siyasetbilimi o il değiştirebilme konusunu büyük bir kesim merak ediyor ancak cevap ne yazık ki yok.
-
Arkadaşlar Benimde merak ettiğim diyelim ki kazandık X bir şehrin merkezindemi ilçesinde mi olacağımız nasıl belli oluyor ?
-
@siyasetbilimi hukuk ağırlıklı soruyorlar ama değişiyor benim bir arkadaşıma sadece iktisat sormuşlardı. sen elinden geldiğince çalış ; güncel konuları takip et. bankacılık terimlerine bak swift, eft, havale,virman... paraya dair bilgin olsun. başarılar kolay gelsin
-
@jois06 öğrenebilsek ne güzel olur...
-
@secret teşekkür ederim cevabınız için, size de başarılar dilerim
-
TOKAT kazanan var mı arkadaşlar
-
mülakat tarihleri ve yeri belli oldu mu arkadaşlar kesin? ben 2 gün önce aradığımda sizi bilgilendiririz daha bir şey yok henüz kesinleşen demişlerdi ama herkes istanbulda olacakmış diyor kesin bilgi mi bu?
-
@hazalsule 3 kati hocam.servis icin 3000 kisi yani.
-
Mulakatlar nerede olacak cok mrk ediyorum ve ne zaman olur bende isletme mezunuyum ne calissam hic bilmiyorum yardim ;(