2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mutlakz çok sağol cevap için
-
@pokerface bende aynı şekilde düşünüyorum farklı bişey demedim zaten
-
@mülkiyeli45 doguda 3 5 kisi anca olur diyen bana da garip geldi nerden baksan 25 tane sehir var doguda. 3 katini dusunursek animsanamaz bi sayi. Ziraatin mulakatina gittigimde 550 lira masraf olmustu, bos donmek cok koyuyo insana
-
@ricardo34 okadar bilgi sahibi değilim. Geçen sene mülakata kalan arkadaşım söyledi.
-
@meltem_90 istanbul o şehri bilerek tercih edenler dışında herkese külfet . İstanbulun yüzünü görmek istesem kendi adıma risk alır uzmn yardımcılığını yazardım
-
Hocam öncelikle herkese hayırlı olsun,çalışan arkadaşlarıma sordum mülakatı gectikden snra otele gıderken ort bir limit var o karşılanır dedi,suan mülakata giderken herhangi masraf karsılanmaz dedi yanlış bilgilendirme olmasın kımıleri suan gitcegımız mulakatlarında yol üct karsılancak denmiş keske olsa ama yokmuş dıye ogrendım,ayrıca o arkdasımda ıst servıs gorevlisi benımde istanbul il terciğim ort maaşlar servıs için 3150 dedi 300tl de multinet dedi ıst tazmınatı 650 tl olmus ayrıca hocam kendini geliştitrrsen 12 13 sene sonra sube mudurluğune yukselırsın dedi ve bir ay cift bir ay tek konusu olmuş ama suan eski sistemyiz yani ikramiye temmettü primle devam edıyoruz dedi insaaalh bıran once acılanır kafamızda rahatlar üsütmüzdeki stresde baska ilden gelcem bnde ıstnbula ama bir yerden baslmak gerekiyor 2 senedir evde bos bosders calısmaktan iyidir...
-
bilgilendirme için teşekkürler. @has37 net değildir ama bu maaş değil mi?
-
@jois06 degil hocam ort 2200 2300 müş ama calıstıgın birime göre degısıyormuş hepsını katınca oluyormuş 3200
-
yaa arkadaslar benım esas merak ettiğim mulakat ne zaman olcak ve kazanırsak ne zaman baslarız işe?kurumdakiler mart bası veya ort dıyrlar baslama uzatmazlar dıyorlar kımıleri üç diyor ama net bilgi yok ik siteyi takıp edın dıyor:))napcagımızı bılemıyorum ayrıca dersde calısamıyorum
-
@has37 bence de uzatmazlar mart başı olur diye düşüyorum, ben de çok heyecanlıyım ders çalışamıyorum ama çalışmaya başlamamız gerekiyor
-
@has37 anladım teşekkür ederim
-
@marshallkeyness evet dostum bendede aynı sıkıntı var çalısamıyorum ,arkasımın mulakatı sohbet havasında gecmiş cok kasmayın dıyor ama tabi deryadeniz ne gelceği belli olmaz bazen en iyi bıldıgın konuyu bıle unutuyor ınsan,hayırlısı bakalım herkes ıcın
-
2014 te mülakatlar bölge müdürlüklerinde olmuş bunda da öyle olcak diye düşünüyorum ben ama umarım öyle olur
-
İyi akşamlar.
Bir süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum zira sormak istediğim bir takım şeyler var. Daha önce olumsuz da sonuçlansa bir kaç banka mülakatına girmişliğim var. Hiçbirinde (pozisyon her ne olursa olsun) çok da alan sorusu diyebileceğimiz şeyler sormadılar. Havadan sudan konuştuk daha çok.
Her neyse benim sormak istediklerim şunlar;
1.) Gerçekten tercih ettiğimiz ili değiştirebilmek gibi bir imkan var mı? (değiştireceğim il daha düşük puanla kapattı)
2.) İzmir için de herhangi bir tazminat var mı?(İstanbul'da olduğu gibi)
3.) YDS puanım C seviyesinde , tüm bu bilgilerle diyelim ki kazandım ne kadar maaş alabilirim? (şair burada acaba tek başıma İzmir'de yaşar mıyım hesabı yapıyor). -
@jois06 1.sorunuzu bende çok merak ediyorum..acaba şu aşamada puanımızın yttiği bir başka şehri seçme imkanımız var mıdır acaba?
-
@marjinalfaydali öyle bir şey olsa puanı 60 olup kazanamayan adam da değiştirmek istiyorum der. Ama inşallah vardır
-
@jois06 izmiri değiştirmek istiyosan alırım ben
-
@agamemnon gerçi o da doğru: ) sadece konun başlarında halkbankasında bi çalışan arkadaş vardı yazıyordu devamlı.onun bi arkadaşına sanırım ziraat mülakatında ''sen başka yerde yaşıyorsun ama puanın memleketine de yetiyormuş,orda çalıştırırsak ne düşünürsün?'' gibi bir soru gitmiş..ihtimal dahilinde diye düşündüm o sebeple.
-
Kafamda sadece su soru var ucretsiz izine cikabiliyor muyuz ileride bilen var mi ?
-
@merhuume onunuzde bir mulakat var,
kazanip kazanmayacaginiz bile belli degil. Sizin aklinizdaki tek soru bu mu gercekten?