2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Insan kaynaklari degil mi bize haftalarca sali aciklancak bekeyin ay sonu aciklancak sabredin diyen.Bu nedenlerle kesin bir sey yok nerde olacagiyla ilgili
-
@meltem_90 tanıdık falan varsa çok iyi olur hocam sizin için. Benim de arkadaşlarım var
-
@zenginmemur bende buna inanmak istiyorum
-
@serhat-21 neden hocam
-
Bide binlerce insan var mülakata girecek ağrı daki bir insanı istanbula 10 dk için getirtmek inşallah doğru değildir bu
-
Valla battık bendeki varliklar kaynaklara esitlenmiyor hep icerdeyim saolsunlar ankara istanbul gitgel
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Bide binlerce insan var mülakata girecek ağrı daki bir insanı istanbula 10 dk için getirtmek inşallah doğru değildir bu
3-5 kişiden fazla değildir
-
Belli bir meblağ karşılaniyor yol ücreti olarak zaten konaklama da karşılanıyor banka tarafından. Tedirgin olmayın bu konularda
-
@halkbank-ist bunlar eğitim sürecinde olan şeyler değil mi
-
Uzmanlik vs. icin gecen sene karsilandi da servis icin bu kadar kisi gelicek karsilanir mi ki acaba..?
-
@mülkiyeli45 geçen sene mülakat süreci için de gecerliydi bildiğim kadarıyla
-
Bilgim yoktu bu konuda
-
Merak etmeyin mülakatlar istanbulda olcaksa halkbank karsiliyo
-
@mhmt7 durum ile ilgili nereden bilgi alabiliriz
-
Arkadaşlar geçen sene uzmanlık ta 475 kişi alınacakken Hilton Oteli kapatıp 200 tl yol masrafı karşılamışlardı. Bu senede öyle olur bizleri mağdur etmezler.
-
Arkadaşlar peki mülakat sonuçları aynı gün mu açıklanır yoksa o da sınav gibi 1 ayı buluyor mu ?
-
MÜlakatlar istanbul ataşehir genel merkezde oluyormuş, ataşehir hilton otelde kalıyorlarmış. Uçak biletini aldıktan sonra faturasını halkbanka mail olarak gönderip dhaa sonra ödemeleri yapılıyormuş. Konaklama ulaşım banka tarafından karşılanıyormuş. Bugün halkbankasında çalışan arkadaşım söyledi. En masrafsız mülakata gireceksin dedi. İki günde bitirirler mülakatı dedi. Komisyon sayısını artırırlar dedi.
-
@ceska bir haftayı bulmaz açıklanır büyük ihtimal
-
Mulakat giderleri karşılanması çok ilginç geldi bana.ne bileyim sonuçta 3 katı gibi bir sayı var. Tabi sizin duygularınız da doğru olabilir. olursa tabi hepimiz seviniriz.
-
Duyumlariniz..