2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bu soru gelir.
-
-
@ricardo34 istanbul'da ataşehir'de olmuş önceki senelerde ve de servis görevlisi için tek mülakat olmuş yine öyle olur gibi duruyor.
-
Ben İstanbul için Atasehirde girmiştim mülakata. Ama bazı arkadaşların mülakat yeri farklıydı onlar İstanbul’u tercih etmemişlerdi.
-
arkadaşlar sanırım grup mülakatına ve istanbula sadece uzm yard müf falan gidiyor.
servis için bireysel mülakat ve bölge müdürlüklerinde olmuş hep. -
Arkadaslar mail attim cevap falan yok arayan var mi ik yi
-
@birgarip kardeşim ben Ankarada girmiştim. Muhtemelen yine orda olur.
-
@bas-caglar ankarada nerde hatirliyomusunuz?Cunku istanbula tasinda genel mudurluk
-
İstanbul'da göreve yeni başlayan servis görevlisi nin tek maaşı ne kadar bilgisi olan varmı İstanbul tazminatıyla birlikte?
-
@marjinalfaydali teşekkür ederim .
-
Arkadaslar simdi diyelim mulakati gectik egitimler nerde oluyo?Kac gun surcek?
-
@zenginmemur bir oteli kapatırlar hep öyle yapmışlar büyük ihtimalle istanbul olur. hertürlü masrafı karşılıyorlarmış. yani neresi oldugu cokta önemli değil o yüzden. 1 hafta olur gibime geliyor.
-
@keynesdede, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Mülakat için mezuniyet belgesi olarak e-devlet çıktısı almamız yeterli mi yoksa üniversiteden geçici mezuniyet almamız şart mı ?
Bunu ben de cok merak ediyorum. bilgisi olan yok mu arkadaslar ?
-
@merhuume ben aradım,siteyi takip edin ya da size ulaşılır dedi kapatti;)
-
Güvenlik soruşturması nezaman oluyo arkadaslar
-
biraz sabirlı olun ya daha sonuçlar açıklanalı kaç gün oldu da hemen adamları arayıp rahatsız ediyorsunuz zaten belli olsaydı sınav sonuçlarıyla birlikte mülakat tarihlerini de duyururlardı dimi bu yaptığınız artık terbiyesizlik geçen senelerde de sonuçların açıklanmasından 2 hafta sonra falan mülakat tarihleri belli olmuş zaten siz adamlar zırt pırt arayınca bir şey değişmiyor yanı oturun da ders çalışın biraz
-
arkadaslar mülakatlar İstanbul Ataşehir genel müdürlük de ocak ay sonu ya da şubat başı gibi başlıyacak bilginiz olsun
-
@yorgun-_iibfli bütün iller için mi geçerli bu hocam ?
-
mülakat aşamasında erkek adayların askerlik tecil belgelerini ibraz etmesi zorunludur
-
@yorgun-_iibfli servis görevlisi için genelde bölge müdürlüklerinde oluyormuş bu sefer de öyle olacağını duydum