2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Sanırım bütün iller için geçerli demek istedi arkadaş kötü oldu bu.
-
Servis görevlisi Sınav bölgesi neresiyse Mülakat da orda oluyor. Mersin için Servis görevlisi mülakatına Adana,da girmiştim. Girdim Yetenek sizsiniz jürisi gibi düşünün 2 kişi var karşınızda masada, ben de karşılarında tek masa sandalyeye oturdum. Ds damat takım giymiştim direkt yakamdaki rozete benzeyen DS armasını sordular, yani bir anda öyle birşey söyleyince dikkatiniz dağılabiliyor o yüzden tamamen sade gidin. Tanıtma faslından sonra Faktöring ve Leasing i açıklamamı istediler. Avrupa birliğine son katılan ülkeyi sordular, Avrupa birliği dönem başkanlığı yapan iki ülkeyi sordular, Aile ve sosyal politikalar bakanımız kimdir, Ve mersin valisini sordmuşlardı
-
@hamit-gümüştop bende mersin için giricem hocam oldu mu sizin ?
-
@fatoss21 var hocam da girermiym bilmiyorum..
-
Arkadaşlar benim gibi mülakata çalışırken zorlanan var mı merak ettim. Sanırım o kadar çok test tekniğine alışmışım ki konulara çalışıp kendi kendime tekrar ederken zorlanıyorum. Heralde tanımları falan çok fazla tekrar etmek gerekiyor
-
@yorgun-_iibfli hocam tüm iller mi ? Tüm illerse bu çok kötü oldu ya
-
şu an için bölge müdürlüklerinde mülakat yapılması durumu yok zamanda kısa olduğu için İstanbul ataşehirde olacak dedi az önce aradığımda
-
başvuru formunu güncelleme ile ilgili pek sorun olmuyormuş değişen durumları mülakat asamasında ibraz etmek yeterli dedi bilginiz olsun Arkadaslar
-
Arkadaşlar merhaba, bir Halkbank çalışanına mülakat için danıştım, tavsiyelerini sizlerle de paylaşmak istedim.
"Ben 3 buçuk yıl önce girmiştim mülakata herhalde aynı şekilde devam ediyordur. Mülakatlara girenler Genel müdür yardımcısı ve Daire Başkanı pozisyonunda yer alan yöneticilerdir. ilk başta kendinizden bahsetmenizi isterler, aileniz okul hayatınız varsa geçmiş iş tecrübeleriniz. bir önceki işinizden neden ayrıldığınız gibi. Okuduğunuz bölümle ilgili spesifik sorular sorabilirler. Ben işletme mezunuyum bana bilanço ekonomi ile ilgili sorular sormuşlardı. Türkiye ekonomisi hakkında görüşlerimi sormuşlardı. Cari açık dış ticaret açığı gibi sorular.. Neden Halk bankasında çalışmak istediğinizi sorabilirler. Mülakata girmeden önce Bankamız sitesinden bankamız tarihçesini okumanızı tavsiye ederim. bankamızla ilgili güncel bilgilere bakabilirsiniz. kayıtlı sermayesi ne kadar, kaç şubesi var, yurt dışındaki faaliyetleri, son dönem karı, başarıları, yürüttüğü projeler, Genel müdürü kimdir, Yönetim Kurulu başkanı kimdir. Kısacası Bankayı tanıyıp öyle girin görüşmeye. mülakatta sorulan sorulara doğru cevap vermek kadar tavırlarınızda önemli. stres yapmadan sakin öz güvenli olarak cevap vermek önemli. cevap verirken kendinizden emin olduğunuzu gösterin. pazarlama anlamında sorular sorulabilir bu ürünü bir müşteriye nasıl tanıtırsın, nasıl yeni müşteri kazanmaya çalışırsın gibi.. Bana başka bir bankayla çalışan bir firmayı nasıl kazanırsın gibi bir soru sorulmuştu. hangi alanda çalışmak istediğim sorulmuştu. genel müdürlük olursa muhasebe demiştim o zaman bilanço ağırlıklı sorular soruldu. yani mülakatın gidişatı birazda verdiğiniz cevaplara bağlı. Bankacılar çok çalışır dayanabilir misin gibi denemeye yönelik sorularda sorulmuştu. Bankacılıkta görünüşte çok önemli bunu biliyorsunuzdur zaten takım elbise topuklu ayakkabı fönlü bir saç hafif makyaj da benim ekstra tavsiyem çünkü insanlar ilk 11 saniyede dış görünüşünüzle sizi değerlendirir. pozitif olun sesiniz güvenli ve yüksek olsun. işe alınacağınızdan emin gibi davranın."
-
@clandestin teşekkürler.
-
Daire başkanı falansa karaimizdakiler sanırım biraz orta yaş üstü kişiler ol ucak. Tespitim doğru mu bilemem tabi ama.
-
@prsnll-adayı-52 evet öyle oluyorlar
-
Uzmanlık sınavına basvuranlarla birlikte yaklasik 4500 aday mulakatlara çağrıldı. Bunların hepsi İstanbul'da mülakata giremez kanaatimce. Servis mulakatlari bölge müdürlüklerinde olur diye düşünüyorum.
-
@ceska, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Uzmanlık sınavına basvuranlarla birlikte yaklasik 4500 aday mulakatlara çağrıldı. Bunların hepsi İstanbul'da mülakata giremez kanaatimce. Servis mulakatlari bölge müdürlüklerinde olur diye düşünüyorum.
Zaten sürecin hızlı ilerlenmesi isteniyorsa bölge müdürlüklerinde olmak zorunda. Aksi halde 4000 civarı kişinin mülakatı 1 günde bitmez. 2004 teki servis görevlisi mülakatları bölge müdürlüklerinde yapılmış bunun da öyle olacağını düşünüyorum.
-
@pokerface aynen öyle hocam. 4500 kişinin tek merkezde mulakata alınması çok uzun sürer.uzmanlik mulakatlari İstanbul'da olur ama servis mulakatlari bölge müdürlüklerinde olur diye düşünüyorum.
-
Ben bugun aradim servis gorevlisi mulakatlari nerde olcak dedim istanbulda dedi ik
-
Çok üzüldüm şuan şu istanbul işine ya
-
bütün mülakatlar istanbul'da yapılacaksa cok sayıda komisyon kurulacak demektir. Başka türlü seri bitmez.
-
Hic hangi il diye de sormadi evet istanbulda dedi. Ben de bolgelerde olur diye dusunmustum. 2014 te 6000 kisi mulakata gittigi icin o sekilde yapmislardir bence
-
Maddi olarak cok yipranicaz. gidis donus ucak ve konaklama